Csneakers
Image default
Banen en opleidingen

Aan de slag met een interim inkoper

Bent u op zoek naar een gekwalificeerde interim inkoper? Bijvoorbeeld omdat u middenin een piekperiode zit met uw inkoopactiviteiten? Of omdat een onmisbaar lid van uw team gedurende langere tijd thuis zit? Misschien gaat u van start met een project waarbij u nu al weet dat u wel wat extra handen kunt gebruiken? In al deze gevallen en meer kunt u een beroep doen op INSINC. INSINC is een jong, uiterst professioneel en ambitieus inkoopadviesbureau. De deskundige medewerkers van dit bedrijf zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van verschillende soorten inkoopprocessen. Zij staan klaar voor hun opdrachtgevers om zo substantiële besparingen te realiseren. Dit doen zij door de inzet van interim verkopers, maar ook door het aanbieden van inkoop detachering.

Interim inkopers op het gewenste niveau

Vanzelfsprekend wilt u een interim inkoper die zonder probleem mee kan draaien op het niveau van uw organisatie. Bij INSINC is dit geen enkel probleem. Dit bedrijf levert professionals die op tijdelijke basis meteen bij uw team aan de slag gaan. Op elk niveau is dit mogelijk: van operationeel tot strategisch niveau en van junior tot senior inkoper. Wat u ook nodig heeft voor het tijdelijk invullen van een functie binnen uw bedrijf, INSINC zorgt ervoor dat u geen moment stil hoeft te staan.

Meer te weten komen over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheid voor een interim inkoper of inkoop detachering? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van dit bedrijf. Hier vindt u veel meer aanvullende informatie over de diensten die zij verlenen. U leest hier meer over de detachering van krachten die u bijstaan met de inkoop binnen uw team. Maar ook over interim inkopers leest u meer. Heeft u een vraag over een van de diensten? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers.

Gerelateerde artikelen

Het werving en selectiebureau in Utrecht helpt je aan een goede match

Financieel medewerker (part-time)

Een outplacementbureau helpt bij een vastgelopen carrière