Bent u al bekend met de voordelen van het plaatsen van publieke laadpunten?

Met publieke laadpunten voor elektrische wagens zet u uw bedrijf positief in de kijker. Daarbij wordt de verblijftijd van uw klanten verlengd. Dit leidt dan weer tot een hogere omzet. Klinkt dit ook als muziek in uw oren? Dan is het goed te weten dat de installatie en het onderhoud van uw publieke laadpunten helemaal gratis is bij Charge Pro. Deze specialist biedt u niet alleen een milieuvriendelijke en duurzame oplossing aan, maar zorgt ervoor dat u heel wat voordelen ontvangt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een reclamebord toe te voegen aan uw publieke laadpunten.

Uw steentje bijdragen aan het milieu is helemaal niet duur

Bent u bezig met de vernieuwing van het wagenpark op uw werk? Overweegt u daarbij te kiezen voor hybride of elektrische wagens? Dan is het zeker een goed idee om laadpalen te laten plaatsen. Maar wat zijn de kosten om een laadpaal te plaatsen? Wanneer u dagelijks een minimum van zeshonderd bezoekers heeft, maakt u kans op een gratis laadpaal. Voor een kwaliteitsvolle laadpaal gaat u naar Charge Pro. Deze specialist vertelt u graag alles over de mogelijkheden bij uw bedrijf en zorgt voor een oplossing op maat.

Het grootste netwerk van laadpalen in Europa

Beschikt u zelf over een elektrische of hybride wagen? Dan is het uiteraard interessant om te toegang te hebben tot een breed netwerk aan laadpunten. Wanneer u kiest voor een laadpaal bij Charge Pro krijgt u via een laadpas toegang tot een breed netwerk aan publieke laadpunten in heel Europa. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw laadtijden. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor een New Motion laadpaal bij u thuis. Deze specialist beschikt over een laadpaal voor iedere situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan naar een advies en een vrijblijvende offerte bij Charge Pro.