De binnenkant van uw vrachtwagen reinigen volgens de HACCP-richtlijnen door een ervaren truckwash

Natuurlijk wordt de binnenkant van een vrachtwagen vies. Hoe meer u laadt, lost en vervoert, hoe viezer het wordt. En dan hoeft het niet per se te gaan om oliën of iets dergelijks. Stof hoopt ook op. En dat is niet goed voor de staat van de vrachtwagen zelf, maar ook niet voor de lading die u telkens vervoert. Daarom is het verstandig om deze regelmatig te laten reinigen door een ervaren truckwash. U wilt natuurlijk toch ook werken in een schone omgeving? U kunt kiezen voor een HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en gedroogd. Indien gewenst krijgt u zelfs een certificaat mee. Zo kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd weer de weg op in een schone vrachtwagen.

Hoe wordt mijn vrachtwagen gewassen bij de truckwash?

Het doel van Truckwash 1 is om uw vrachtwagen er weer uit laten zien als nieuw. Elke dag staan ervaren medewerkers klaar om uw vrachtwagen volledig te reinigen. Hoe doen zij dit dan? U brengt de vrachtwagen naar hen toe en ze starten met een voorbehandeling. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen van de vrachtwagen wasstraat. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw weer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.

Persoonlijke behandeling in de vrachtwagen wasstraat

Het laten schoonmaken van uw vrachtwagen kan op vele manieren, maar als u wilt dat dit grondig gebeurt, met daarbij de beste service, dan gaat u naar Truckwash 1 in Rilland of Roosendaal. De ervaren schoonmakers van deze truckwash staan dagelijks voor u klaar om uw vrachtwagen er weer uit te laten zien als nieuw. Uw vrachtwagen zal weer blinken wanneer deze de wasstraat verlaat. Of de truck nu twee weken niet is gereinigd of al 15 weken niet, het resultaat is een brandschone vrachtwagen. Heeft u andere grote voertuigen die u grondig wilt laten schoonmaken door een specialist met persoonlijke aandacht? Ook bedrijfswagens kunnen worden gereinigd bij Truckwash 1.