De juiste hulp bij de verkoop van uw bedrijf

De eerste stap bij de verkoop van uw bedrijf is het opstellen van een verkoopmemorandum. Dit is een overzicht van de vraagprijs, intellectuele eigendomsrechten en uitgebreide bedrijfsinformatie. Ook wordt er in toegelicht of er sprake is van goodwill, want ook dit heeft invloed op de waarde van uw bedrijf. Wanneer u bijvoorbeeld in de loop van de jaren een goede naam heeft opgebouwd in de regio, kunt u uw opvolger vragen om hiervoor een vergoeding te betalen. Al dit soort zaken zijn ook in fiscaal oogpunt dingen waar u rekening mee dient te houden bij de verkoop van uw bedrijf. Fidor Corporate Finance biedt u de juiste hulp om alle zaken die komen kijken bij de verkoop van uw bedrijf op een goede manier te regelen.

Hoe helpt deze specialist u bij de verkoop van uw bedrijf?

Wanneer u uw bedrijf wilt verkopen, kunt u wel wat hulp bij de verkoop ervan gebruiken. Dankzij het internationale en uitgebreide netwerk vindt Fidor Corporate de ideale koper voor uw bedrijf. Dit begint met een kennismakingsgesprek, waarin u informatie uitwisselt zodat er een duidelijk beeld ontstaat van de situatie. Bent u klaar voor de onderhandelingen? Dan is het een goed idee om alle afspraken vast te leggen in een intentieverklaring. Fidor Corporate Finance staat u uiteraard ook bij tijdens de onderhandelingen zelf. Heeft u een geschikte koper gevonden? Dan stelt u een koopovereenkomst op. Fidor Corporate Finance helpt u ook hier graag bij.

Neem contact op met de specialist in bedrijvenverkoop

Wanneer u tot de conclusie bent gekomen dat u uw bedrijf moet verkopen, is dit een zware beslissing. Misschien kunt u het vanwege gezondheidsredenen niet meer aan om uw bedrijf te leiden, of wordt u gewoonweg een dagje ouder. Zeker wanneer u uw bedrijf lang gerund heeft, of wanneer het een familiebedrijf betreft, valt zo’n beslissing extra zwaar. U weet dan wellicht niet waar u moet beginnen. Fidor Corporate Finance biedt u in alle gevallen de juiste hulp bij de verkoop van uw bedrijf.

https://www.fidor-corporate-finance.nl