Csneakers
Image default
Dienstverlening

De vele mogelijkheden van kunststof CNC frezen

Als u behoefte hebt aan kunststofbewerking voor uw eigen bedrijf, is het aan te raden in zee te gaan met een gespecialiseerd bedrijf. Rema Kunststoftechniek is een bedrijf gespecialiseerd in kunststof CNC frezen. Zij kunnen 3-assig en 5-assig CNC frezen. Met jarenlange ervaring zorgen zij voor hoge kwaliteit kunststofmaterialen voor veel verschillende toepassingen. Het verschil tussen bovenstaande manieren van CNC frezen is dat 3-assig frezen alleen bewerking van bovenaf mogelijk maakt. Met 5-assig frezen kunt u kunststof aan wel vijf kanten bewerken. Wat uw beoogde toepassing ook is, dit bedrijf kan u helpen met kunststofbewerking.

Wat kan ik met kunststof CNC frezen?

Kunststof CNC frezen biedt veel verschillende mogelijkheden. Dit bedrijf kan de meest voorkomende kunststof materialen draaien en CNC frezen. Het 3-assig en 5-assig frezen heeft veel toepassingen. Daarbij kunt u denken aan het frezen van sleufgaten, het boren van gaten of het afvlakken van plaatwerk. Rema Kunststoftechniek maakt gebruik van hoogwaardige materialen en werkt altijd uiterst nauwkeurig. Deze nauwkeurigheid kunnen ze ook garanderen door het CNC frezen. Daarnaast leveren ze altijd werk op maat op het gebied van kunststofbewerking. Dus niet alleen op het gebied van kunststof CNC frezen, maar ook als u andere bewerkingen wilt laten uitvoeren, zoals het assembleren of het lassen van kunststof materialen.

Kies voor de hoogste kwaliteit

Als u kunststofbewerking van de hoogste kwaliteit wilt, kiest u voor REMA Kunststoftechniek. Hun professionals etaleren elke keer weer hun vakmanschap. Bovendien kunt u kiezen tussen een enkel exemplaar of een kleine serie van hetzelfde werkstuk. En dat allemaal voor uitstekende prijzen. Zij kunnen ook zeer snel leveren, doordat ze gebruik maken van een volautomatisch productieproces. Zij zijn de perfecte partner op het gebied van kunststofbewerking. Ze adviseren u over de te gebruiken materialen. Wilt u bijvoorbeeld een hoge duurzaamheid en stevige toepassing? Dan adviseren ze om met high performance of met engineering plastics te werken.