Douglas hout eenvoudig online uitzoeken en bestellen

Bent u voor een bouwproject op zoek naar Douglas hout? Bekijk dan eens het brede aanbod aan Douglas planken, palen, balken en regels en ribben van Tuinhout Compleet. Deze online houthandel is specialist op het gebied van Douglas hout en koopt deze houtsoort in bij diverse zagerijen in Europa. De zagerijen dragen allemaal het PEFC-keurmerk wat garant staat voor duurzaam bosbeheer. Ook wanneer u een vlonder wilt aanleggen of gevelhout van de Douglasspar zoekt bent u aan het juiste adres bij Tuinhout Compleet. Doordat deze houthandel over een grote voorraad beschikt kunt u daarbij rekenen op een levering op locatie binnen tien werkdagen na het plaatsen van uw bestelling.

Douglas planken in verschillende maten

Voor onder meer het bouwen van een schutting, het potdekselen van uw gevel en het vervaardigen van meubels zijn Douglas planken erg geschikt. Bij Tuinhout Compleet kunt u Douglas planken verkrijgen in verschillende afmetingen en afwerkingen. Zo koopt u via deze houthandel geschaafd Douglas hout voor schuttingen en bezaagde Douglas planken voor het vervaardigen van meubels. Staan uw benodigde maten niet tussen het aanbod? Neem dan contact op met de specialisten van Tuinhout Compleet. Samen met u zal er gekeken worden naar de mogelijkheden tot het leveren van maatwerk voor uw project.

Duurzaam product

Douglas hout is uitermate geschikt voor buitenconstructies dankzij de natuurlijke duurzaamheid van deze houtsoort. Dit hout is bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden en daarbij sterk en stabiel. Hierdoor leent het zich goed voor de bouw van veranda’s, paardenstallen, overkappingen en schuttingen. Ook als gevelbekleding is deze houtsoort een goede keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van Zweeds rabat Douglas hout als gevelbekleding? Niet alleen biedt dit hout extra bescherming tegen kou en wateroverlast, ook geeft het uw woning direct een landelijke uitstraling. Bent u benieuwd naar de hout producten van Tuinhout Compleet? Neem dan eens een kijkje op de website van deze houthandel.