Een gietvloer over tegels met veel toepasbare decoraties

Wanneer u een unieke vloer wilt hebben, dan kunt u ervoor kiezen om een gietvloer over tegels te laten leggen. Met deze vloer kunt u namelijk verschillende kleuren samenvoegen of decoraties aan laten brengen, waardoor u altijd een vloer heeft die nergens anders te vinden is. Bij Soldicoat B.V. kunt u terecht voor een gietvloer over tegels, waarbij u altijd van veel voordelen geniet. Zo zullen de kosten voor een gietvloer u in positieve zin verrassen.

Een slijtvaste gietvloer over tegels

Een gietvloer over tegels zorgt ervoor dat u een slijtvaste vloer heeft. De vloer wordt namelijk gelegd met een beschermende coating, die u tevens in veel verschillende kleuren kunt krijgen. Hierdoor kunt u altijd diverse design variaties laten aanbrengen door een professional, waardoor u een vloer krijgt die niemand anders heeft. Ook is een gietvloer over tegels eenvoudig te reinigen, doordat deze vloeistofdicht is en geen naden heeft.

Geluiddempend en antislip

Mocht u de gietvloer over tegels aanbrengen in een ruimte die gehorig of glad is, dan zorgt de vloer ervoor dat het geluid gedempt wordt. Daarnaast zit er een antislip laag overheen. Deze is ‘instelbaar’, waardoor u altijd een vloer heeft waarop u of uw meubels niet gemakkelijk wegglijden. Een gietvloer over tegels kan op deze manier voor veel doeleinden gebruikt worden en ook in veel verschillende vertrekken worden aangebracht.

Wat zijn de kosten voor een gietvloer?

Wanneer u bij Soldicoat B.V. gaat kijken voor een gietvloer over tegels, dan kunnen de professionals u altijd van passend advies voorzien. Ook als het gaat om de kosten voor een gietvloer. Zij weten namelijk precies wat voor varianten er mogelijk zijn en welke afwerking het beste past bij de ruimte waarin de vloer wordt aangebracht. Zo weet u zeker dat de juiste afwerking en de juiste materialen gebruikt worden voor het beste eindresultaat. Hierbij blijven de kosten voor een gietvloer laag, zodat u voor een scherpe prijs een goede kwaliteit vloer in uw vertrek heeft liggen.