Een online training maken voor betere resultaten

Bij UNI-Learning kun je je eigen online training maken en zo richten op bijvoorbeeld betere resultaten en een veilige werkomgeving. Bij UNI-Learning vind je doeltreffende en krachtige e-learning, specialisten in kennisoverdracht én e-learning software training. Omdat tegenwoordig alles veel sneller via online bronnen gaat, is e-learning de ideale manier om te werken aan een betere veiligheid op de werkvloer of voor efficiëntere kennisoverdracht. Als bedrijf kan je bij UNI-Learning zelf aan de slag gaan met je eigen online training maken met behulp van de UNI-Learning tools. Je kunt bijvoorbeeld een cursus samenstellen, persoonlijke data bijhouden, het leerproces online beheren en zelf de lessen maken.

De impact van e-learning

Het is bewezen dat e-learning veel meer impact heeft dan een boek of presentatie. Niet alleen heeft UNI-Learning de tools ontwikkeld waarmee je een online training kan maken, ook staan de specialisten van UNI-Learning klaar om je met hun kennis en ervaring te helpen. Learning Technology, Safety Solutions en e-learning Content & Consultancy zijn de drie categorieën waarin UNI-Learning gespecialiseerd is. Bij Learning Technology vind je alles om je eigen online training te maken. Bij Safety Solutions kun je werken aan een veiligere werkvloer waarop je werknemers niet alleen meer kennis hebben van de veiligheidsregels maar ze ook kunnen toepassen. Met e-learning Content & Consultancy kun je gaan bepalen welke kennis je wilt overdragen en wat je doet met de verzamelde data.

Sectoren en voorbeelden

In elke sector bestaan er natuurlijk specifieke wensen en focuspunten. Bij het maken van een online training is het dan ook erg belangrijk om te bedenken wat voor jou de kennis is die je wilt overbrengen. Denk bijvoorbeeld eens aan een fashion winkel. Dit bedrijf kan voor de werknemers modules maken waarbij de nieuwe productlijnen geïntroduceerd worden. Of wat dacht je van de veiligheidsmodules voor passagiers in een vliegtuig? Zo zijn er veel meer sectoren en voorbeelden te bedenken waarbij op maat gemaakte inhoud en expertise nodig is.

https://www.uni-learning.com/nl/