Een veilige borstvergroting bij een professionele kliniek

Denk u na over een borstvergroting en zoekt u een geschikte kliniek? Voor een borstvergroting in Antwerpen of omgeving kunt u uitstekend bij Mediclinic terecht. Hier werken ervaren artsen die u graag helpen om het resultaat te bereiken dat u voor ogen heeft. Hoe gaat dat precies in zijn werk? En waar moet u op letten voor en tijdens, voor en na de ingreep? Mediclinic geeft u graag alle informatie die u nodig heeft.

Een borstvergroting die voor u geschikt is

Borsten zijn er in allerlei verschillende vormen en groottes – en hetzelfde geldt voor borstprotheses. Met een ervaren arts kunt u afstemmen met wat voor vergroting u het meest tevreden zou zijn. De prothese kan opvallend zijn, maar ook heel subtiel en natuurlijk. Hoe ziet het proces eruit?

Een consult met een ervaren arts

Als patiënt krijgt u allereerst een consult met een arts. Hij of zij neemt de voor- en nadelen van de behandeling met u door en meet u desgewenst een prothese aan. U geeft dus zelf aan wat voor effect u beoogt.

De uiteindelijke borstvergroting op maat

Kiest u inderdaad voor de ingreep, dan wordt u geheel onder narcose gebracht. Daarna worden de twee protheses bij u geplaatst, onder of tussen de borstspier. Hier heeft u verder weinig last van. Na de behandeling, die verder niet heel ingrijpend is, kunt u direct naar huis. De herstelperiode is over het algemeen vrij kort. Met protheses van goede kwaliteit kunt u in principe u hele leven doen. Bij Mediclinic, niet ver gelegen vanaf Antwerpen, weet u zeker dat de borstvergroting kwalitatief en professioneel is.

Zoekt u een kliniek voor een borstvergroting nabij Antwerpen?

Voor een borstvergroting in de buurt van Antwerpen wilt u naar een ervaren arts bij een betrouwbare kliniek. Hoewel de operatie relatief weinig risicovol is, is goede hygiëne wel heel belangrijk. Een arts die nauwkeurig werkt, biedt u bovendien het resultaat waar u op hoopt. Bij een borstvergroting is het dus van belang dat u kiest voor een betrouwbare kliniek, en zo kan Mediclinic zeker beschreven worden.