Ga helemaal los op deze exclusieve feestlocatie in Maastricht!

Heeft u binnenkort een groot feest gepland met al uw vrienden en familie? Voor uw verjaardag, huwelijksjubileum of omdat u een belangrijke pijlpaal heeft behaald? Maak dan uw feest nog leuker door te kiezen voor een exclusieve feestlocatie in Maastricht. Rederij Stiphout verwelkomt u en uw gasten graag aan boord van hun schepen voor uw feest. Deze exclusieve feestlocatie in Maastricht is dan exclusief open voor u en uw gasten. Bovendien kunt u zorgeloos genieten van het gezelschap. De medewerkers van de rederij verzorgen namelijk alles tot in de puntjes. Zo wordt er heerlijk eten voorzien, volgens uw wensen, en is er een bar aan boord waar een scala van drankjes wordt geserveerd.

Hoe ziet uw feest aan boord er uit?

Een schip is een zeer exclusieve en chique feestlocatie in Maastricht. Echter kan het altijd nog een stapje verder. Daarom heeft u bij Rederij Stiphout de mogelijkheid om te kiezen voor entertainment aan boord. Zo kan een dansvloer worden voorzien aan boord, net als muziek. Dit kan muziek zijn van een DJ, maar ook van een leuke liveband. Zo kunt u helemaal los gaan op de dansvloer en de tijd van uw leven beleven. Zoekt u een exclusieve locatie voor uw vrijgezellenavond? Dan is het misschien een leuk idee om aan boord te worden verwelkomt door een knappe matroos. Rederij Stiphout biedt een scala van mogelijkheden aan, mogelijk dankzij hun nauwe samenwerking met diverse artiesten en theaterbureaus.

Altijd een leuke tijd aan boord

Natuurlijk bent u ook voor andere gelegenheden dan een feest welkom aan boord van de schepen van deze rederij. Een schip is bijvoorbeeld ook een leuke en unieke locatie om te vergaderen met belangrijke klanten van uw bedrijf. Of beleef een leuke dagje uit met het gezin, maak een gezellige vaartocht op de Maas en ontdek wat deze prachtige omgeving te bieden heeft. Ontdek de verschillende mogelijkheden op de website van Rederij Stiphout.

https://www.stiphout.nl/home