Het keukenontwerp van uw landelijke keuken laat u realiseren door deze specialist

Bent u op zoek naar een ervaren keukenbouwer om de landelijke keuken van uw dromen te realiseren? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met Tinello. Deze keukenbouwer heeft een jarenlange ervaring in het realiseren van luxueuze, landelijke keukens met kwaliteitsmaterialen. Tijdens een eerste gesprek bespreekt u al uw wensen en verwachtingen voor uw keuken. Vervolgens gaat de interieurontwerper voor u aan de slag. Daarbij wordt er een interactief 360-graden ontwerp gemaakt. Zo lijkt het net alsof u al in de ruimte staat en weet u zeker dat het ontwerp voldoet aan uw wensen.

Een keuken van hout waar u de lekkerste gerechten op tafel tovert

Wanneer u een keuken met hout wenst, is het belangrijk om stijl, sfeer en functionaliteit met elkaar te combineren. De ontwerpers van Tinello zorgen er dan ook voor dat uw nieuwe landelijke keuken perfect aansluit bij de rest van uw interieur. Daarbij wordt elk detail met u besproken, zodat u perfect weet hoe uw nieuwe keuken er komt uit te zien. Nadat uw ontwerp klaar is, gaan de vakmensen voor u aan de slag om uw droomkeuken te creëren. Zo geniet u binnenkort van een keuken waarin u uren kan kokkerrellen.

Geniet van de kwaliteit van een handgemaakte keuken

Bij Tinello begint men voor de bouw van een landelijke keuken altijd van nul. Zo bent u zeker dat uw keuken écht op maat is. Bij het ontwerp vormen uw ideeën dan ook de leidraad. Daarna gaan ervaren meubelmakers aan het werk met het ontwerp. Daarbij zorgen ze ervoor dat dit tot in het kleinste detail wordt uitgevoerd. Vervolgens werken de schilders het geheel af waarbij ze de kleuren zelf mengen en gebruikmaken van zelf ontwikkelde systemen voor verfopbouw. Droomt u ook van een keuken met hout die voldoet aan al uw wensen? Maak dan snel een afspraak bij Tinello.