Horeca opleidingen met veel persoonlijke aandacht

Jij bent op zoek naar een horeca opleiding? Bij Linnartz Opleidingengroep vind je korte opleidingen in klein groepsverband. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht. Alle docenten hebben praktijkervaring en helpen jou met de meest actuele onderwerpen binnen de horeca. De vakken zorgen ervoor dat jij straks alle facetten van het beroep Horecamanager onder de knie hebt. Bij elke opleiding wordt verwacht dat je veel zelfstudie doet. Tijdens de lessen kun jij eventuele vragen stellen.

Volg een horeca cursus of opleiding vol- of deeltijd

Hoe wil jij jouw horeca cursus of opleiding volgen? Zowel vol- als deeltijdopleidingen zijn hier mogelijk. De voltijdstudie duurt 1 jaar en de deeltijdstudie 2 jaar. Dit is de kortste en voordeligste horeca cursus van Nederland, zonder verlaging van het niveau en de kwaliteit van het onderwijs. Je deelt je tijd flexibel in maar volgt ook mondeling de lessen onder leiding van ervaren praktijkdocenten. Wanneer je hier een horeca cursus volgt, komen zowel vaktechnische als organisatorische aspecten aan de orde. De diploma’s die je behaalt, zijn niet alleen toepasbaar in de horeca, maar ook actueel in diverse andere branches.

Hulp bij het maken van de juiste keuze voor een horeca opleiding

Wanneer jij verder in de horeca wilt en hiervoor een cursus of opleiding wilt volgen, ben je bij Linnartz Opleidingengroep op de juiste plek. Hier vind je diverse horeca opleidingen die jou verder helpen in het werkveld. Weet jij al welke cursus of opleiding je wilt volgen of twijfel je nog? Linnartz Opleidingengroep vindt het belangrijk dat jij een juiste studiekeuze maakt. Wanneer je contact opneemt met de medewerkers van Linnartz helpen zij jou graag bij het maken van de juiste keuze. Je bent van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek. Aan de hand van dit gesprek kan worden vastgesteld of een horeca opleiding bij jou past.

https://linnartz.nl/