Kies voor een landelijke keuken van kwaliteit

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken of wilt u uw huidige keuken renoveren? Kies dan voor een keuken van Tinello. Bij Tinello hebben ze alles in eigen huis: ontwerp, productie, schilderwerk en service. Elke keuken van Tinello begint met een nieuw ontwerp, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en eisen. Het eindresultaat is een unieke keuken die perfect bij u en uw huis past. Voor een betrouwbare partner hoeft u dus niet verder te zoeken. Met een unieke, landelijke keuken van Tinello bent u altijd verzekerd van topkwaliteit!

Ga voor maatwerk, ga voor Tinello

De keuken vormt het hart van een huis. Hier komt het hele gezin aan het einde van de dag samen om te genieten van een heerlijke maaltijd. Het is voor Tinello dan ook niet meer dan normaal dat uw keuken voldoet aan al uw wensen. De medewerkers van dit gespecialiseerde keukenbedrijf staan daarom voor u klaar met een persoonlijk advies en leveren maatwerk keukens. Zij zorgen ervoor dat u keuken bij u past, functioneel en qua sfeer. Verwerk uw keuken bijvoorbeeld met hout voor een luxe uitstraling. De meubelmakers van Tinello zorgen ervoor dat uw meubels tot in detail volgens het ontwerp worden vervaardigd. Uw persoonlijke adviseur begeleidt het volledige project natuurlijk met u. Samen met u komen zij tot een keukenontwerp dat écht bij u past.

Een duurzaam ontwerp met een landelijke keuken

Wilt u uw keuken een stijlvolle uitstraling geven? Tinello is altijd op zoek naar bijzondere materialen van technieken die u nergens anders tegenkomt. Een landelijke keuken met hout is hier een perfect voorbeeld van. Hout heeft van nature een luxe uitstraling en is bovendien een erg duurzame materiaalkeuze. Het staat erom bekend om lang goed te blijven en ziet er bovendien erg mooi uit. Verwerk uw keuken met hout voor een prachtige sfeer in het hart van uw huis. De medewerkers van Tinello adviseren en begeleiden u graag bij de keuze voor uw droomkeuken.