Koop uw professionele lastoorts bij LST Lastechniek

Bent u een professionele lasser? Dan weet u hoe belangrijk het is om te werken met een lastoorts en andere lasbenodigdheden van de beste kwaliteit. Dit verzekert uw veiligheid, maar zorgt tevens voor een optimaal resultaat. Daarom koopt u natuurlijk uw lastoorts bij een specialist op het gebied van lassen: LST Lastechniek. Dit bedrijf uit Waardenburg is een groothandel in lasapparatuur en lasbenodigdheden. Hier vindt u alles wat u nodig heeft uw om werkzaamheden succesvol uit te voeren. Zo voorziet dit bedrijf elke klant van de juiste materialen.

Altijd de juiste lasbenodigdheden en apparatuur

LST Lastechniek is een specialist in lasapparatuur. Zo vindt u er een ruim aanbod van lasapparatuur en toortsen. Dit assortiment bevat verschillende lasbenodigdheden van Binzel. Dit is een toonaangevend merk in de laswereld en biedt lastoortsen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast vindt u ook heel wat andere gerenommeerde merken bij dit gespecialiseerde bedrijf, zoals Ceweld en Lincoln Electric. Naast toortsen, vindt u bij deze groothandel ook al uw lasbenodigdheden. Denk hierbij aan zaken als:

  • Handschoenen
  • Gehoorbescherming
  • Rookafzuiging
  • Lasdekens
  • Lasaggregaten
  • Klemmen en magneten

Het bedrijf levert zoveel mogelijk maatwerk zodat u altijd de juiste lasapparatuur ontvangt voor uw toepassing. Daarom komen de specialisten graag langs in uw bedrijf voor een grondige inventarisatie van uw noden en mogelijkheden. Vervolgens voorzien zij u graag van advies rond de beste keuze voor uw bedrijf. Dankzij hun uitgebreide persoonlijke ervaring met lasprojecten kunnen zij altijd een precieze beoordeling uitvoeren en u correct adviseren.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden van deze lasspecialist

LST Lastechniek is meer dan enkel een groothandel. Het bedrijf heeft daarnaast ook beschikking over een eigen technische dienst. Hierdoor kunt u er ook terecht voor onderhoud en reparatie van uw lasapparatuur en lastoorts. Dankzij de eigen storingsdienst voeren zij ook reparaties op locatie uit van uw lasapparatuur. Heeft u voor een kort project extra lasapparatuur nodig? Dan heeft u  de mogelijkheid om uw lastoortsen en andere benodigdheden te huren. Bezoek dus snel de website van LST Lastechniek en ontdek het aanbod van producten en diensten van deze lasspecialist.