Kunststof leidingsystemen: van ontwerp tot montage

Bent u op zoek naar de productie en levering van kunststof leidingsystemen die voor u op maat gemaakt worden? Dan bent u bij bijvoorbeeld AZ Techniek aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft veel ervaring in het vak en is bedreven in de vervaardiging van onder andere geurbehandelingsinstallaties, kunststof apparatenbouw en kunststof leidingsystemen. AZ Techniek is u daarbij gedurende het hele traject van dienst, van engineering en productie tot het leveren en monteren van uw product. U rekent via dit bedrijf dus op een volledige service.

Verschillende kunststof leidingsystemen

AZ Techniek levert u diverse typen kunststof leidingsystemen. Denkt u hierbij onder andere aan ventilatoren, suskasten, opslagtanks, doseerkasten en afzuiginstallaties. Deze systemen worden geheel voor u op maat gemaakt zodat het systeem uiteindelijk perfect aansluit bij uw toepassing. Voor sterkteberekeningen volgt dit bedrijf de DVS-richtlijn. Op deze manier ontwerpen ze ieder willekeurig product voor u met aan de basis de specifieke eisen die hieraan gesteld worden. Het is bij AZ Techniek ook mogelijk een nieuwe installatie in te laten tekenen in een bestaande constructie. U bent bij AZ Techniek dus welkom voor een volledig project alsook een onderdeel daarvan. In beide gevallen zijn de professionals van dit bedrijf u van dienst vanaf de adviesfase tot en met de montage van uw systeem. U mag daarbij in alle gevallen een kwalitatief goed product verwachten tegen de juiste prijs.

Vormgeving en gebruik van materialen

Kunststof leidingsystemen voor sproeiwater, luchtbehandeling, afvoer en chemicaliën kan AZ Techniek in alle diameters aan u leveren en voor u monteren. Hierbij worden hoogwaardige fabrieksproducten – buizen, armaturen en fittingen – gebruikt van onder andere GF, Simona, Agru en FIP. De kwaliteit PE100 is standaard voor HDPE-leidingwerk. Verder wordt de ondersteuning uitgevoerd aan de hand van beugels van kunststof, RVS-beugels of gegalvaniseerde beugels. De lasverbindingen worden tenslotte met moflas, stuiklas of als elektrolas gemaakt. Voor diverse projecten adviseert AZ Techniek u ook op het gebied van vormgeving en materiaal gebruik. Zo zult u uiteindelijk een systeem in handen hebben dat precies aansluit bij de toepassing.

https://aztechniek.nl