Laat een cadeaukaart maken voor uw onderneming

Niets is leuker dan iemand een verrassinggeschenk geven. Als ondernemer wilt u hier uiteraard graag op inspringen. Daarom is het een goed idee om cadeaubonnen te laten maken voor klanten. Deze bonnen hebben altijd de look en feel van uw bedrijf. Laat uw cadeaukaart maken door GivaCard. Daarbij levert deze specialist ook het systeem, de verpakkingen en de rapportages. Ook heeft u alle benodigdheden voor het opwaarderen en verzilveren al in huis, want u heeft alleen een CCV pinautomaat, beveiligde webpagina of kassasysteem nodig. Zo heeft u ook geen extra administratieve last en kunt u uw klanten een leuk product aanbieden.

Laat uw cadeaukaart distribueren

Naast het maken van een cadeaukaart voor uw bedrijf, kunt u bij GivaCard ook terecht voor de distributie ervan. Deze specialist helpt u bij het breedschalig in de markt zetten van uw bon. Doordat de bonnen zo niet verbonden zijn aan één specifieke logistieke dienstverlener, heeft u als ondernemer meer mogelijkheden. Het netwerk van GivaCard bestaat uit een aantal grote online platformen en meer dan 4000 fysieke locaties in Nederland. Bent u benieuwd naar wat de impact is van het maken van een cadeaukaart? Neem dan snel contact op met GivaCard.

Vraag een proefabonnement aan voor uw cadeaukaarten

Bij GivaCard is het eenvoudig om een proefabonnement aan te vragen voor uw cadeaubonnen. Op deze manier ziet u zelf duidelijk wat de impact is op uw omzet door cadeaubonnen te laten maken. Daarbij geniet u ook van een vereenvoudigde administratie. U ontvangt immers maandelijks een duidelijke rapportage van het aantal verkochte en verzilverde waardebonnen. Daarbij is het administratief systeem speciaal ontworpen op basis van de noden van mkb’s. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan is het een goed idee om een startpakket aan te vragen en uw cadeaukaart op maat te laten maken. Neem snel contact op met deze specialist voor een antwoord op al uw vragen.