Csneakers
Image default
Dienstverlening

Laat een nieuwe werkplaatsvloer van hoogwaardige kwaliteit leggen door deze specialist

Gaat de werkplaatsvloer van uw magazijn al jaren mee, maar is deze nu echt toe aan vervanging? Wanneer er oneffenheden in uw vloer komen dan is het hoog tijd om een nieuwe vloer van hoogwaardige kwaliteit te laten leggen. U wilt natuurlijk geen onnodig gevaarlijke situaties op het werk. Uw nieuwe werkplaatsvloer moet natuurlijk wel voldoen aan een aantal aspecten. Zo moeten er geen oneffenheden zijn en moet de werkplaatsvloer veel kunnen hebben. Helemaal wanneer u werkt met heftrucks en ander zwaar materiaal moet de vloer in uw werkplaats veel kunnen hebben om jaren mee te kunnen gaan. Het plaatsen van een nieuwe vloer wilt u natuurlijk laten uitvoeren door een specialist. Soldicoat B.V. in Deventer heeft al meer dan 40 jaar ervaring op dit gebied.

Zorg voor een goede werkplaatsvloer voor uw magazijn

In een magazijn of andere werkplaats wordt veelvuldig gewerkt met zware, industriële machines. Dit houdt in dat een vloer bestand moet zijn tegen hoge druksterkte. Daarom doet u er goed aan om een vloer te kiezen met epoxy of polyurethaan als afwerking. Door een goede dikte te kiezen, zorgt u ervoor dat uw nieuwe vloer heel sterk wordt. Natuurlijk wilt ook het oog wat, vooral wanneer er regelmatig mensen van buitenaf naar uw werkplaats komen kijken. Bij dit bedrijf zorgen ze ook voor een mooie afwerking van uw nieuwe vloer. Denkt u hierbij aan een mat- of glansafwerking.

Een uitstekend alternatief voor beton

De vloer van uw werkplaats moet er goed uit zien, eenvoudig te reinigen zijn en, niet geheel onbelangrijk, afgewerkt worden met antislip. Een industrievloer voldoet aan deze eisen. Waar vaak gekozen wordt voor een betonnen vloer, is een industrievloer van kunststof coatingsysteem een goed alternatief. Waar beton stoffig en ruw is, waarbij de vlekken blijft zien, is dat bij een mooie industrievloer juist het tegenovergestelde. De medewerkers van Soldicoat B.V. kunnen de industrievloer ook nog eens leveren in diverse kleuren. Zo heeft u de mogelijkheid om de vloer te matchen met de inrichting van uw magazijn.

Gerelateerde artikelen

Hoe regel ik mentorschap in regio Breda?

Geef uw inboedel een tweede leven als tweedehands meubels

Bedwantsen bestrijden is een specialistische klus