Makelaar in Den Bosch: gewaardeerde dienstverlening

Bent u op zoek naar een gewaardeerde makelaar in Den Bosch met een breed aanbod aan diensten? Dan kunt u terecht bij Boumij Makelaars. De dienstverlening van dit makelaarskantoor wordt door klanten beoordeeld met een 8,9 gemiddeld. Uw wensen op woon- en hypotheekgebied staan bij deze makelaar dan ook voorop. Daarbij kunt u niet alleen terecht voor de huur of aankoop van een woning maar ook voor service op het gebied van hypotheken en de verkoop van uw woning. Combineer dit brede aanbod met deskundigheid van en passie voor de woningmarkt, en u weet dat u goed zit Boumij Makelaars.

Breed aanbod in koop- en huurwoningen bij makelaar in Den Bosch Het makelaarskantoor van Boumij

Makelaars is gevestigd aan de Hekellaan tegenover het Zuiderpark in het centrum van Den Bosch. Deze makelaars kennen de stad dan ook op hun duimpje. Maar ook voor woningen en appartementen in de omliggende plaatsen kunt u bij deze NVM-makelaar terecht. Boumij Makelaars biedt u een ruim en gevarieerd aanbod op de woningmarkt. Of het nu gaat om een koopwoning of een huurwoning, een nieuwbouwhuis of een woning in bestaande bouw, u vindt het bij deze makelaar. Een team experts staan daarbij voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar een huis of appartement dat precies aansluit bij uw woonwensen.

Verkoop van uw woning

Bij deze makelaar in Den Bosch bent u ook welkom voor de verkoop van uw huidige woning. De makelaars van Boumij Makelaars hebben op dit gebied een goede dosis ervaring en kennis in huis en staan dan ook graag voor u klaar. Een makelaar van dit kantoor kan volledig vrijblijvend bij u langs komen voor een kennismakingsgesprek. Deze makelaar zal uw woning dan grondig bekijken en op basis hiervan een schatting maken van de verkoopprijs. Daarnaast kan de makelaar u inzicht verschaffen in de te verwachten verkooptermijn van uw woning. Vervolgens bespreekt Boumij Makelaars hoe zij de woning het beste voor u in de markt kunnen zetten. Hierbij is oog voor uw wensen; u komt dan ook altijd samen tot een gepaste aanpak.