Op zoek naar glasherstel in Breda?

Een ruitje gebroken en op zoek naar glasherstel in Breda? Dan bent u bij Hermans & Huijgens aan het goede adres. U wilt natuurlijk dat het ruit zo snel mogelijk vervangen wordt. Naast tijdsdruk is kwaliteit natuurlijk ook belangrijk. Bij Hermans & Huijgens heeft u keuze uit tal van mogelijke soorten en maten glas. Denk bijvoorbeeld aan gefigureerd glas, gehard glas, zon- en brandwerend glas en decoratief glas. Zodra u eruit bent welk glas u nodig heeft komen de specialisten in glasherstel in Breda de ruit voor u monteren. En dat niet alleen, herstelwerkzaamheden en service behoren ook tot het totaalpakket. Binnen 24 uur heeft u dan een passende oplossing of zelfs een nieuw ruit.

Overige diensten Hermans & Huijgens

Bij Hermans & Huijgens kunt u niet alleen terecht voor glasherstel in Breda, maar ook voor tal van andere gerelateerde diensten. In- en rondom de regio Breda is dit hét bedrijf waar u aanklopt voor renovaties, (ver)bouw en onderhoudswerkzaamheden. Voor schilderwerk en beglazing bent u hier ook aan het goede adres. Naast talloze particuliere klussen voor glasherstel in Breda heeft dit bedrijf ook veel ervaring met klussen voor zakelijke opdrachtgevers. Onder andere winkelcentra, woningbouwcoöperaties, zorginstellingen en de overheid hebben al de hulp ingeroepen van dit bedrijf. Daarnaast heeft Hermans & Huijgens altijd oog gehad voor duurzaamheid en hebben zij hier hun materialen en werkwijze op aangepast.

100 jaar vakmanschap

Hermans & Huijgens bestaat al sinds 1916. Dat is al meer dan 100 jaar aan opgebouwde ervaring en expertise. In het begin was Hermans Schilderwerk & Glashandel een bedrijf waar u terecht kon voor glashandel, autoreparaties en schilderwerk. Over de jaren heen is de focus wat meer verschoven naar glasherstel in Breda en aanvullende diensten. Sinds 2016 is Hermans & Huijgens gespecialiseerd in bouwwerk, glasherstel en schilderwerk. Kortom, voor al deze klussen in- en rondom Breda bent u bij dit ervaren bedrijf aan het goede adres.

https://bouwenschilderwerk.nl