Sloten laten vervangen in Amersfoort

Gebeurt het regelmatig dat u zichzelf buitensluit? Sleutels vergeten of zit er een probleem in de deur zelf? De bussen WD-40 zijn niet meer aan te slepen en eigenlijk heeft u maar één oplossing: uw sloten vervangen. Dan kunt u terecht bij de expert voor het vervangen van sloten in Amersfoort: Sleutel24. Wist u trouwens dat maar één op de tien woningen in Nederland veilig genoeg is? Inbrekers hoeven maar een spreekwoordelijke strohalm te hebben om uw woning te kunnen betreden. Zorg er daarom voor dat uw woning goed beveiligd is.

Hoe beveilig ik mijn huis dan goed?

Eén van de belangrijkste vormen van veiligheid voor uw woning is het hebben van goede sloten. Het deskundige team van Sleutel24 helpt u met het vervangen van uw sloten in en rond Amersfoort. De experts adviseren u graag over de juiste draairichting, het profiel en het materiaal van uw deur of raam. Nog enkele tips om ervoor te zorgen dat uw huis goed beveiligd is:

  • Vraag naar de anti-inbraakstrip waardoor het bijna onmogelijk wordt om deuren of kozijnen te openen. 
  • Wees tevens altijd bewust van uw ramen en deuren – zorg dat u deze altijd goed afsluit.
  • Hang nooit een adreslabel aan uw sleutelbos en maak niet te veel duplicaten.
  • Draai uw sloten altijd om naar het nachtslot en laat nooit een sleutel op de binnenkant van uw deur zitten.

Maak gebruik van 24 uur service

Wat vooral handig is bij Sleutel24 is dat deze slotenexpert een 24-uurs service hanteert. Op ieder gewenst moment plaatsen en vervangen zij uw sloten in de omgeving van Amersfoort. Het enige dat u op zak moet hebben is een geldig legitimatiebewijs en een adreslegitimatie. Dit laatste kan even lastig zijn als u onverwacht uw huis niet meer inkomt. Deze adreslegitimatie mag u ook digitaal laten zien, dus een bankafschrift uit uw internetbankieren is al voldoende. Dat is de service van Sleutel24!

https://sleutel24.nl