Topbaan in de techniek vinden?

 Hiervoor zoek je natuurlijk een professionele partner. TechMatch helpt je er graag bij. Dit detacheringsbureau in de techniek is de schakel tussen jou als technisch specialist en de werkgever, die op zoek is naar gekwalificeerd personeel. Je vindt hier vacatures in veel technische specialismen. Zowel banen in de werktuigbouwkunde, automotive en elektrotechniek, als functies in de hightech, logistiek en procestechniek liggen voor het oprapen. Door de jarenlange ervaring, die TechMatch heeft als matchmaker in de techniek, is er een voortdurend groot aanbod van beschikbare vacatures. Grote kans dat jouw droombaan hierbij zit.

Snel je vaste baan vinden

TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek waar gekeken wordt naar jou als persoon. Het is immers belangrijk dat je de baan vindt, die perfect bij je past. De ervaren medewerkers komen graag met je in contact om je verder te helpen. Maak een afspraak met een adviseur van TechMatch om je wensen en mogelijkheden door te spreken en zo jouw vaste baan in de techniek te vinden. Of je nu al jarenlang ervaring hebt op de werkvloer of nog maar net je opleiding hebt afgerond, maakt niet uit. Voor technisch opgeleide specialisten in het MBO, HBO of WO vindt TechMatch geheid een passende vacature.

Eerlijk en efficiënt

Bij TechMatch weet je waar je aan toe bent. Als detacheringsbureau in de techniek weet dit bedrijf als geen ander dat jij gelukkig wordt van werk dat perfect bij je past. Daarom is de werkwijze transparant en effectief. Op de website schrijf je jezelf in en geef je zoveel mogelijk relevante informatie. Daarnaast voeg je jouw CV toe. Zo heb je alle belangrijke informatie op één plek en kun je gemakkelijk en snel solliciteren. Via filters kun je aangeven wat je opleidingsniveau is en welke functies je aanspreken. Zo zie je in één oogopslag welke vacatures beschikbaar zijn en kun je direct online solliciteren. TechMatch zorgt dat jouw topbaan in de techniek binnen handbereik ligt.

https://www.techmatch.nl/