Uw zendingen snel en vakkundig bezorgd door een koerier uit Den Bosch

Wilt u uw zendingen graag snel bij de ontvanger bezorgd hebben? Overweeg dan het inschakelen van een koerier uit Den Bosch. Koeriersdiensten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van transport op een veilige en snelle manier. Moeten er snel producten bezorgd worden, omdat anders een productielijn stil ligt? Of is het een enkele enveloppe met belangrijke inhoud die op tijd op de juiste locatie moet worden bezorgd? Een koerier kan dit werk voor u uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op andere zaken die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

Een betrouwbare en flexibele koerier uit Den Bosch

Een aanrader op het gebied van koeriersdiensten is A. Kentie en Zoon. Deze koerier uit Den Bosch verzorgt al sinds 1974 allerlei koeriers- en transportdiensten en is gespecialiseerd in spoedzendingen. De koeriersdiensten gelden tot een gewicht van 500 kilogram en een omvang van maximaal 2 kubieke meter. Voor een zending met een gewicht of omvang die daarboven valt, kunt u gebruik maken van de transportdiensten van dit bedrijf. Tot wel 10.000 kilogram kunt u zowel nationaal als internationaal laten verzenden door dit transportbedrijf uit Den Bosch.

Ook voor vervoer van gevaarlijke stoffen kunt u rekenen op dit transportbedrijf in Den Bosch

Bent u op zoek naar transport voor gevaarlijke stoffen? Het transportbedrijf A. Kentie en Zoon in Den Bosch regelt ook dit transport voor u. Er is een Europees verdrag, het ADR, waar al het internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen aan moet voldoen. Bij dit transportbedrijf uit Den Bosch wordt uw zending dan ook vervoerd door gecertificeerde chauffeurs die op de hoogte zijn van alle actuele richtlijnen. De gevaarlijke stoffen kunnen zowel per bus als per vrachtwagen worden vervoerd. Bent u op zoek naar een koerier of transportbedrijf in Den Bosch? Dan weet u nu met welk bedrijf u het best contact opneemt!