Csneakers
Image default
Electronica en Computers

Verlaag je materiaalkosten door een refurbished Canon PFI 1700 cartridge te kopen

Als er veel documenten worden geprint binnen je organisatie, kunnen de materiaalkosten voor bijvoorbeeld cartridges voor een grote kostenpost zorgen. In dat geval is er gelukkig een goedkoper alternatief beschikbaar om de kosten effectief te verlagen. Bij Plotterinkshop worden namelijk verschillende refurbished cartridges aangeboden, zoals de Canon PFI 1700 cartridge. Het inktpatroon wordt opnieuw gefabriceerd en gevuld met inkt. Hiervoor wordt dezelfde kleursamenstelling aangehouden als het originele patroon, wat inhoudt dat de cartridge honderd procent OEM-matched is. Je ontvangt dus dezelfde kwaliteit, maar tegen een betaalbaardere prijs.

Wat zijn de voordelen van een refurbished cartridge voor mijn grootformaat printer?

Het kopen van een refurbished cartridge, zoals de Canon PFI 1700, biedt veel meer voordelen dan alleen een besparing op de materiaalkosten. Zo is het inktpatroon geschikt voor verschillende Canonprinters, zoals de Pro-2000, Pro-2100, Pro-4000, Pro-4100, Pro-6000 en de Pro-6100. Wanneer je je gewenste inktpatroon bij deze webshop bestelt, wordt deze bovendien snel en gratis verzonden binnen Europa. De cartridge is vervolgens eenvoudig in je printer te plaatsen door middel van plug-and-print. Daarna profiteer je van dezelfde hoge kwaliteit en prestaties die je gewend bent. Spoelen is niet noodzakelijk en je kunt de mix zelfs gebruiken met de originele inkt.

Filter op jouw voorkeuren, zoals het printermerk en de kleur van de inkt

Plotterinkshop is dé specialist in cartridges met een tweede leven voor uiteenlopende bedrijven. Je kunt hier daarom, naast de Canon PFI 1700 cartridge, nog veel meer cartridges kopen. Met de handige filterfunctie op de website filter je eenvoudig op het merk en type printer, de gewenste kleur en de hoeveelheid inkt. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan geven de medewerkers van deze webshop je graag advies over het inktpatroon dat geschikt is voor jouw grootformaat printer. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met hen op via de contactgegevens op de website.

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl

Gerelateerde artikelen

Opleiding van scheidsrechters met een communicatiesysteem

Een elektromotor opnieuw wikkelen draagt bij aan de efficiëntie