Verras uw gasten met de lekkerste toastjes

Toastjes doen het altijd goed op feestjes. Ze zijn ook zeer veelzijdig en kunnen vrijwel overal mee belegd worden. Zo zijn ze heel goed als hartig, maar ook als zoet hapje te bereiden. Ook zijn toastjes een leuke afwisseling op de standaard nootjes op de tafel. Die zijn natuurlijk ook lekker, maar voor uw gasten is het leuk als er iets meer aandacht aan het eten is besteed. Zelf uw borrelhapjes maken is een leuke bezigheid met een erg bevredigend resultaat. Wilt u uw gasten verrassen op het volgende feest, maak dan een ware traktatie van uw borrelhapjes. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld één van de volgende recepten.

 

Waan uzelf een heuse chef-kok met deze recepten

Een zeer smakelijke toast is die met scharreleitjes, gerookte zalm en Avruga-kaviaar. Wilt u uw bezoek imponeren? Dan is dit zeker een goed begin! Een andere kanshebber is de toast met zalmtartaar en wasabi-mayonaise. Toastjes met zalm zijn natuurlijk altijd lekker en de wasabi-mayonaise maakt het helemaal af bij dit recept. Wilt u deze borrelhapjes maken voor uw volgende feest? U vindt de recepten op de website van Joss Poel, samen met een enorme verzameling andere recepten. Naast de vele inspiratie met al deze recepten, levert dit bedrijf tal van smaakvolle producten die een perfecte basis vormen voor uw borrelhapjes.

 

De lekkerste toastjes zijn van Jos Poell

Als u op zoek bent naar toastjes voor het maken van borrelhapjes is er vaak nogal wat keuze. Maar er zijn maar weinig merken met zulke smaakvolle toast als die van Jos Poell. En niet alleen voor alle soorten toastjes kunt u terecht bij dit bedrijf. U vindt bijvoorbeeld ook pasteitjes, flatbread, gebaksbodems, ijshoorntjes en ijswafelbakjes. Zo is er altijd een product wat past bij uw wensen en voorkeuren. Wilt u ook kennis maken met de producten van deze bakker? U vindt het assortiment bij u in de supermarkt.