Vertrouw op de kennis en ervaring van een specialist in transportbegeleiding

In diverse omstandigheden is het verplicht om transportbegeleiding te voorzien. Vertrouw daarom op de ervaring en kennis van E.T.E. Dit bedrijf heeft meer dan twintig jaar ervaring met transportbegeleiding in heel Europa. Hierdoor kennen ze alle voorwaarden en regels voor exceptioneel transport in diverse landen. Dit bedrijf heeft een groot operationeel netwerk, waardoor al uw transporten gestroomlijnd verlopen. Daarbij zorgt E.T.E. ervoor dat u geen papierwerk heeft, waardoor u zich kunt concentreren op uw corebusiness. Dit bedrijf heeft dan ook een ruime ervaring bij het invullen van de technische documenten als SERT, Scheda Technica en Ficha Technica.

Hulp bij het verlenen van ontheffingen

Naast transportbegeleiding is E.T.E. uw adviespartner voor het aanvragen van incidentele en langlopende ontheffingen. Een incidentele opheffing wordt per transport afgeleverd voor een bepaalde route en bepaalde voertuigen. Als een transport de wettelijk toegestane afmetingen overschrijdt, dan heeft u een ontheffing nodig. Daarnaast bestaan er in verschillende Europese landen langlopende ontheffingen voor standaardafmetingen. Bij E.TE. bent u altijd verzekerd van een uitgebreide dienstverlening. Zo ontvangt u tijdig een waarschuwing indien de geldigheid van uw langlopende ontheffingen gaat aflopen. Dit geeft u als klant de mogelijkheid om uw ontheffing tijdig te vernieuwen.

Ontdek de totaalservice voor uw exceptioneel transport

Heeft u als bedrijf te maken met exceptioneel transport? Dan komt u in aanraking met een ingewikkelde wetgeving, die van land tot land verschilt. E.T.E weet dan ook wat er allemaal geregeld moet worden bij uw exceptioneel transport. Daarom zorgt deze partij ervoor dat uw transport zo efficiënt mogelijk verloopt. Naast het aanvragen van ontheffingen voor exceptioneel transport houden wij ook voor u bij wanneer uw ontheffingen verlopen, zodat ze tijdig vernieuwd kunnen worden. Bovendien voorziet dit gespecialiseerd bedrijf u graag van gedegen advies op maat. Heeft u vragen over transportbegeleiding of ontheffingen? Neem dan snel contact op met de specialisten van E.TE. voor meer informatie.

https://www.ete.nl/