Voor de plaatsing van uw zonnepanelen kiest u voor deze expert

Bij de plaatsing van zonnepanelen komt heel wat kijken. Zo is het belangrijk om de juiste soort zonnepanelen te kiezen voor op uw dak of aan uw pand. Echter bestaat de fotovoltaïsche installatie uit meer dan enkel de panelen zelf. Zo moet deze ook worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Hiervoor heeft u dan ook een geschikte omvormer voor zonnepanelen nodig. Deze zet de opgewekte gelijkstroom om in wisselstroom, de soort die u kunt gebruiken voor uw huishouden. Voor het zover is, moet u natuurlijk de plaatsing van de zonnepanelen en de rest van de installatie regelen. Hierbij is het belangrijk dat de montage op de correcte manier gebeurt. Dit om de veiligheid en de goede werking van uw zonne-installatie te waarborgen. Hiervoor doet u dan ook best beroep op een specialist.

Dé specialist voor de plaatsing van uw omvormer en zonnepanelen

In België is er geen betere specialist voor de plaatsing van zonnepanelen op uw huis of kantoor dan Solar Pro. Dit bedrijf is een grote speler op de markt. Bij hen kunt u aankloppen voor advies over een geschikte installatie, het installeren van de panelen en benodigdheden en zelfs het onderhoud ervan. Hun service beperkt zich niet tot de plaatsing van zonnepanelen, maar omvat ook een ruime ervaring met andere energiebesparende installaties zoals:

  • Warmtepompen
  • Zonneboilers
  • Pelletketels

Kies voor optimale efficiëntie en design

Wilt u beroep doen op Solar Pro voor de plaatsing van zonnepanelen? Dan bent u verzekerd van zonnepanelen en een omvormer van de hoogste kwaliteit. Zo biedt dit bedrijf Sunpower zonnepanelen, gecombineerd met de Solaredge omvormer. Deze omvormer is bovendien speciaal ontworpen om te werken met Power Optimizer. Zo wordt uw fotovoltaïsche installatie nog efficiënter. Dankzij het unieke Solaredge ontwerp, geniet u tevens van zonnepanelen die passen bij uw gebouw. Dit hebben de panelen te danken aan hun verfijnde vormgeving, zwarte panelen en de afwezigheid van een metalen rooster. Wilt u de plaatsing van uw zonnepanelen en omvormer overlaten aan deze specialisten? Neme dan contact op met Solar Pro. U vindt de nodige informatie hiervoor op hun website.