Waarom shortlease voor u als particulier de uitkomst is

Kent u als particulier de mogelijkheden van shortlease al? Nee? Dan vertellen we u dat graag. Met deze vorm van leasen kunt u bij Bochane Lease een contract van minimaal 1 maand afsluiten. Dit is dé uitkomst als uw auto bijvoorbeeld een aantal weken naar de garage moet of als u tijdelijk een ruimere auto zoekt voor de vakantie met uw gezin. Om wat voor reden u dan ook kiest voor shortlease particulier, één ding is zeker: u kiest voor flexibiliteit en scherpe tarieven. Nog een voordeel? Bij Bochane Lease rijdt u altijd rond in een jonge en luxe auto, zoals een Nissan QASHQAI. Zo gaat u veilig en representatief de weg op!

Binnen no time staat de Nissan QASHQAI bij u op de stoep

Als u een lease auto zoekt, is de Nissan QASHQAI perfect. Als een van de eerste cross-overs op de markt, was het direct een schot in de roos. Met een zuinige en stille motor rijdt u op uw gemak rond en dankzij het praktische en ruime interieur zit u ook nog eens comfortabel. Bij Bochane Lease heeft u de mogelijkheid om als particulier een shortlease contract af te sluiten voor deze vierwieler. Hierbij profiteert u van een haal- en brengservice, waardoor de auto binnen no time bij u op de stoep staat. Bovendien leaset u de auto tegen een aantrekkelijk tarief. Door de filtermogelijkheden op de website, ziet u binnen één oogopslag welk contract het beste bij u past.

Ga voor een compleet uitgeruste auto met flexibel contract

Bij Bochane Lease bent u altijd zeker van een flexibele looptijd en een divers aanbod aan compleet uitgeruste auto’s, zoals de Nissan QASHQAI. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Of wilt u meer weten over de tarieven van shortlease particulier? Neem dan contact op met deze specialist. De medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.