Csneakers
Image default
Industrie

Zorg voor een veilig transport met deze transportverpakking

Voor het veilig vervoeren van diverse goederen is een stevige transportverpakking noodzakelijk. U wilt natuurlijk dat de goederen ongeschonden op de plaats van bestemming aankomen. Het is dus belangrijk dat de verpakking van uitstekende kwaliteit is. Bij Readybox produceren ze houten exportkisten die perfect zijn voor het transporteren van kwetsbare producten. De kisten zijn gemaakt van stevig hout met een dikte van 20 millimeter. De verpakkingen worden op maat gemaakt aan de hand van de grootte van de goederen die u wilt vervoeren. Zo weet u zeker dat de verpakking past en dat u uw producten veilig kunt vervoeren.

De vele voordelen van de houten exportkisten van dit bedrijf

De houten transportverpakking van Readybox is de ideale bescherming voor diverse goederen. Wilt u bijvoorbeeld bepaalde machines vervoeren? Dan zorgen ze er bij dit bedrijf voor dat de houten verpakking voorzien wordt van een corrosievrije binnenlaag, ook wel een Volatile Corrosion Inhibition (VCI) bescherming genoemd. Dit een monomoleculaire laag die zich over het metalen oppervlak verspreidt. Op deze manier blijven de machines roestvrij. Een ander voordeel van deze transportverpakking is dat het eenvoudig verplaatsbaar is met een vorklift of handpallettruck. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor buitenlands transport. Bij Readybox kunnen ze de houten kisten namelijk gereedmaken voor vluchten. Ze zorgen voor een stevige verpakking en plaatsen indien gewenst ook uw bedrijfslogo op de kisten. Wilt u meerdere producten tegelijk vervoeren in dezelfde verpakking? Dan is het aan te raden om gebruik te maken van hun separaties, zodat de producten intact blijven.

Neem contact op en vraag advies

Bij Readybox bieden ze niet alleen een kwalitatieve transportverpakking aan, maar ook alle overige benodigdheden en services om het transport tot een succes te maken. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn of bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Neem dan contact op met Readbybox en vraag advies. Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise kunnen ze alles vertellen over de passende verpakking voor uw producten.

https://www.readybox.nl

Gerelateerde artikelen

Koop een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik

Dé leverancier van machineonderdelen voor bedrijven in de aandrijftechniek

Koop de beste middelen voor het slijpen van uw metaal