Csneakers
Image default
Mode en Kleding

Amoena en wat je moet weten

Kanker is een verschrikkelijke ziekte. Dat is algemeen bekend, maar de nasleep van de ziekte wordt vaak vergeten. Zo is het voor vrouwen vaak heel confronterend om om te gaan met hun (overwonnen) borstkanker. Misschien is er wel een borstamputatie verricht en dat is heel zwaar. Amoena richt zich op deze vrouwen en helpt hen weer fijn in hun vel te zitten. Wij gaan je vandaag het een en ander vertellen over dit merk en geven je een kijkje in het bedrijf. 

Voor wie is Amoena?

Amoena is een wereldwijd erkend merk voor prothesen en lingerie voor vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan. Het bedrijf richt zich op het bieden van comfort en zelfvertrouwen aan vrouwen. Dit doet het merk door hen te voorzien van hoogwaardige producten die speciaal zijn ontworpen om hen te helpen bij het aanpassen aan hun nieuwe lichaam. Daarmee richt het bedrijf zich op een hele selecte groep, het is echt een niche markt die bezig is met een mooie missie. 

Producten van Amoena

Amoena biedt een breed scala aan producten. Zij richt zich niet alleen op de lingerie, maar ook op prothesen en badmode. Dit maakt het bedrijf écht een full-service merk voor vrouwen die een dergelijke operatie hebben ondergaan. De prothesen van Amoena zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat vrouwen kunnen kiezen voor de prothesen die het beste bij hen passen. Bovendien zijn de prothesen ontworpen om comfortabel te zijn en te blijven. Dit betekent dat vrouwen er in de praktijk zo min mogelijk last van hebben en zich niet oncomfortabel bij voelen. Lingerie en badmode zijn ook belangrijk voor vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan. Het merk biedt daarom een uitgebreide selectie lingerie en badmode aan die speciaal zijn ontworpen om prothesen op hun plaats te houden en een leuke pasvorm te bieden. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat vrouwen de lingerie en badmode kunnen kiezen die het beste bij hen passen.

Advies over de kleding

Het is natuurlijk best lastig om om te gaan met je nieuwe situatie en nieuwe lichaam. Dat begrijpt het bedrijf ook en daarom bieden ze je een beetje extra hulp met de omgang van deze situaties. Dat doen ze door adviezen uit te brengen. Als je contact met hen opneemt, kun je informatie krijgen over diverse borstprothesen en dergelijke. Daarnaast krijg je een advies op maat over de juiste borstprothese voor jou. Ben je werkzaam in de zorg of een verkoopmedewerker van een winkel die Amoena verkoopt? Dan kun je trainingen en workshops volgen. Je kunt dan beter omgaan met vrouwen die zich in een dergelijke situatie bevinden én je kunt hen advies geven. 

Waarom kiezen voor Amoena

Waarom dit merk zich zo richt op deze markt? Omdat het een hele mooie markt is. Als je net een borstamputatie hebt ondergaan, dan valt dit vrij zwaar. Iedere vrouw verdient het echter om zich goed in haar vel te voelen. Weer vrij zijn, comfortabel bewegen en je goed voelen. Dat is allemaal heel belangrijk en dat wil Amoena kunnen realiseren voor elke vrouw. 

 

Klik hier om direct jouw nieuwe set te bestellen.