Csneakers
Image default
Winkelen

De lekkerste restaurants in Aalst

Aalst is een heerlijke stad in Vlaanderen waar je tal van lekker eetgelegenheden vindt. Denk maar aan pizzeria’s, chocolaterieën, visrestaurants en cafés. Maar waar eet je het best? Hier geven we je wat tips.

Klassiek restaurant

Het klassieke restaurant Den Appel is gelegen vlakbij het centrum, langs de spoorweg. Het is een traditioneel Vlaams restaurant met een ruime keuze aan nationale en internationale gerechten. Je kan er genieten van lekkere pasta’s, soepen, vleesgerechten en visdis. De gerechten worden aangeboden in een fijne ambiance. De service is altijd vriendelijk en het eten is vers en lekker.

Oriëntaalse smaken

Wil je eens wat anders proeven? Neem dan een kijkje bij Punjabi Palace, waar ze de lekkerste Indiase gerechten serveren. De naam zegt het al: je proeft er echte Punjabi smaken in een eigentijdse ingerichte zaal. De chef-kok daagt je elke keer uit tot een culinaire reis vol verse kruiden, warme kleuren en exotische smaken.

Bar & restaurant

In de sluitsteen van Aalst – De Kruidenlaan – vind je Bar & Restaurant Plantin. Dit is het ideale adres voor een gezellige avond uit, in een mooie, authentieke omgeving. Kies voor een lekkere maaltijd of gebruik het als een bar waar je kan smullen van verschillende tapas en cocktails.

Tegenover het station

De Krijtberg is een restaurant aan het station van Aalst dat voor vele bonte gezelschappen een ideale keuze is. Van een zakenlunch tot een avondje uit, hier ben je zeker op het juiste adres. De Krijtberg staat garant voor een warm welkom en een gezellige sfeer. Lekker eten dus.

Voor de veelzijdige smaak

Voor de liefhebbers van variëteit een aanrader: Restaurant Swing in de buurt van het stadspark. Hier kun je genieten van verse vegetarische gerechten maar ook van lekkere vleesgerechten. Maak een keuze uit een volledig menu en mix de smaken. Word verrast door plaatselijke gerechten recht uit de keuken.

Japans, zoals het hoort

Als je geen genoeg krijgt van Japanse geuren en smaken, laat je dan verleiden door de lekkere sushi van Sakana. Een echte aanrader voor de sushi-fan. Het restaurant is schoon en ziet er netjes uit. Je krijgt er vers bereide sushi met een vriendelijke bediening.

Conclusie

Aalst is een zalige stad met genoeg restaurants om iedereen in de stemming te krijgen. Je hebt een ruime keuze aan allerlei heerlijke smaken en gerechten, zowel traditioneel als modern. Kies voor een klassiek restaurant, ga eens voor relatief onbekende oriëntaalse smaken of probeer een origineel gerecht bij een ander restaurant. Alle restaurants hebben hun eigen charme. Neem dus een kijkje op restaurants in Aalst voor wat meer inspiratie.