Csneakers
Image default
Mode en Kleding

Een bh voor onder een jurk

Een bh voor onder een jurk

Heb jij binnenkort een feestje of andere speciale gelegenheid, waar het dragen van een jurk een must is. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je een jurk kiest die helemaal bij je past. Naast het feit dat een jurk op zichzelf al een prachtig kledingstuk is om te dragen, kun je het geheel met de juiste accessoires tot een absoluut hoogtepunt brengen. Zo maken bepaalde sieraden en het dragen van een clutch je outfit helemaal compleet! Toch is er naast al deze zaken nog één ding die vaak wordt vergeten, maar ontzettend belangrijk is, om je jurk volledig tot z’n recht te laten komen en dat is de keuze voor de juiste bh. Ondanks het feit je deze bh vaak niet ziet, draagt deze voor een groot deel bij aan de look en feel van je outfit. Waarom, dat vertellen we je hier.

Pasvorm

Een jurk met lage v-hals is er voor gemaakt om te dragen met een bijpassende bh. De meest voor de hand liggende keuze is dan een push up bh zonder beugel. Een push up bh zorgt er namelijk voor dat je borsten tegen elkaar aan worden gedrukt een worden gelift. Hierdoor creëer je op een natuurlijk en elegante manier een decolleté, waardoor je jurk, in combinatie met de lage uitsnede volledig tot z’n recht komt. Niet alleen komt dit de pasvorm van de jurk ten goede, maar zal het ook je zelfvertrouwen een absolute boost geven. Zorg er dus voor, dat wanneer jij op zoek gaat naar een jurk, je ook rekening houdt met de eventuele keuze voor een bijpassende bh. 

Maat

Kies je voor een jurk die een wat strakkere pasvorm heeft, dan is het goed dat je verschillende lichaamsdelen extra accentueert. Door de kiezen voor een voorgevormde anita bh met push up, zal je zien dat ook de bovenkant van je jurk perfect aansluit op je lichaam. Dit is belangrijk, want dit zorgt ervoor dat het volledige potentieel welke de jurk biedt wordt benut. De juiste maat van je bh is dan essentieel. Wanneer je namelijk een te grote bh draagt, zal deze niet mooi aansluiten, wat ervoor zorgt dat je de lijnen van de bh terug zult zien door de jurk. Een te klein bh daarentegen is ook geen gezicht, want dit zal ervoor zorgen dat je zowel aan de voor- als achterkant opgehoopt vel ziet zitten. De juiste maat kan voor velen nog wel eens lastig zijn. Door in de winkel te vragen naar een bh maten uitleg, zal je zien dat het kiezen van een geschikte bh voor onder je jurk een stuk eenvoudig wordt.