Een boek drukken met een kleine oplage hoeft helemaal niet duur te zijn

Wil je een boek drukken met een kleine oplage dan is het zaak om een drukkerij te vinden die dit soort opbrachten aanneemt. En ja, die zijn er heus wel. Het is zeker niet zo dat drukkers alleen maar opdrachten aannemen voor bijvoorbeeld duizend exemplaren of meer. Je kunt een boek laten drukken in kleine oplage als je er slechts een beperkte doelgroep voor hebt. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumboek voor je bedrijf dat je cadeau wilt geven aan de werknemers en enkele goede relaties. Dan heb je misschien aan honderd exemplaren wel genoeg, of wellicht nog minder als het om een klein bedrijf gaat. Gelukkig kun je dit gewoon laten realiseren zonder dat je de hoofdprijs betaalt.

Scherp geprijsd drukwerk, ook in kleine oplage

Als je een aantrekkelijke prijs wilt betalen om een boek te laten drukken in kleine oplage is het zaak om hiervoor een geschikte drukkerij te vinden. De kosten van druk hangen natuurlijk niet alleen af van het aantal. De prijs wordt mede bepaald door het aantal pagina’s, het soort kaft, de keuze voor hardcover of softcover, en het soort papier dat je wilt laten gebruiken. En uiteraard maakt het verschil of je slechts 10 exemplaren nodig hebt of dat het er 100 zijn. Een boek laten drukken in kleine opgave is echter zeker wel betaalbaar, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Een mooi gedrukt boek voor een aantrekkelijke prijs

Als je op zoek bent naar een drukkerij waar je een boek kan laten drukken in kleine oplage, kijk dan zeker eens op de website van Bookadew. Zij zijn een ambitieus bedrijf dat zich toelegt op het drukken van boeken. En daarbij maakt het niet uit of je veel of slechts enkele exemplaren nodig hebt. Je kunt op de website een berekening maken van de te verwachten kosten zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Als je vragen hebt kun je uiteraard contact opnemen voor meer informatie voordat je een bestelling plaatst.

http://www.bookadew.nl