Csneakers
Image default
Mode en Kleding

KINDERKLEDING OM IN TE SPELEN

Voor jongens én meisjes

Deze zomer is voor buiten spelen. Warme dagen gevuld met waterpret, lange wandelingen in het bos, spelletjes spelen in de tuin en vriendjes maken in de speeltuin. Kinderen moeten zorgeloos kunnen spelen en daarvoor is comfortabele, slijtvaste kleding een echte must. Bij Sissy-Boy kun je daarom je hart ophalen in de uitgebreide collectie kinderkleding. Voor jongens én meisjes is er ruime keuze aan kleding die er fantastisch uit ziet, én waarin ook nog eens dagenlang zorgeloos kan worden gespeelt!

De leukste kleding voor vakantie

Als je op zomervakantie gaat is een leuke nieuwe outfit voor je zoon of dochter natuurlijk erg leuk. Met een zomers jurkje of jumpsuit kun je eigenlijk niet mis gaan: je hebt met één kledingstuk meteen een outfit! Maar ook de mooiste T-shirts met print vind je bij Sissy-Boy in overvloed terug. Van vissen, tot strepen en van bloemetjes tot klavertjes vier. Met deze prints zijn je outfits nooit saai. Én je vakantiegarderobe is natuurlijk niet compleet zonder een fijn paar shorts. Hier kun je de hele zomer, en jouw hele vakantie, wel in doorkomen. Praktisch en trendy, met shorts zit je altijd goed!

Badstof kleding

Een stof die we momenteel veel zien is: badstof! En niet zo gek, want deze stof is superzacht en voelt daardoor heel fijn op de huid. Bij Sissy-Boy vind je in de kids collectie dan ook veel verschillende kledingstukken gemaakt van deze zachte stop. Tops, shorts, jumpsuits, deze zomer kom je met een badstof outfitje heerlijk door.

Regenlaarsjes van Bergstein

Met het Nederlandse weer is een regenbui op z’n tijd onvermijdelijk. Maar dat mag de pret niet drukken! Met de regenlaarzen van Bergstein springt je kind vrolijk in de plassen en wordt er gedanst in de regen. En dat alles terwijl de voetjes droog blijven. Ze zijn beschikbaar in verschillende vrolijke kleuren. Zo haal je op zelfs de meest regenachtige dagen, nog wat vrolijkheid tevoorschijn.