Csneakers
Image default
Entertainment

Poppen voor alle gelegenheden

Je baas heeft het misschien tegen je gezegd, Huur een pop voor de opendag van ons bedrijf. Een pop huren kan voor heel veel gelegenheden een goede uitkomst zijn. Heb je bijvoorbeeld een open dag bij je bedrijf of een bedrijfsfeest dan zullen er ook vaak kinderen bij zijn. Om het nog vrolijker te maken kun je bij de aankomst plek een pop neerzetten om gelijk de stemming er in te brengen bij jong en oud. Het is een eyecatcher voor elk feestje dat je kan bedenken. Ook is het een goede indicatie voor waar de gasten moeten zijn, als ze de pop van een afstand zien dan weten ze waar ze heen moeten.

 

Pop huren voor je baby

Ook kun je voor de babyshowers een leuke ooievaar pop neerzetten, dit is wat anders dan zo’n simpele sticker die je op je deur plakt. Je kan bijvoorbeeld een indoor of een outdoor pop huren voor als je wilt dat de hele buurt ervan af weet. Dit bespaart je ook weer kaartjes sturen natuurlijk want iedereen in de straat weet er gelijk van af als je zo’n pop voor de deur neerzet. Ook kun je leuke foto’s maken naast de ooievaar voor het fotoboek van je kind, zo heb je leuke herinneringen aan die dag en kun je dat ook weer aan je klein kinderen laten zien.

 

Waarom zou je een pop huren?

Een pop huren is natuurlijk een stuk economisch dan er eentje kopen. Je zult waarschijnlijk de pop eenmalig gebruiken of voor een aantal dagen waardoor het kopen ervan simpelweg gewoon zonde is. Natuurlijk kun je er dan wel eentje huren zodat je niet vast zit aan zo’n enorm ding dat misschien wel in de weg staat als je het niet gaat gebruiken voor een tijdje. Het is een gemakkelijke en goedkope manier om toch nog je feestje wat extra karakter en kleur te geven op een originele manier. Een pop laat het feestje een extra speciaal worden waardoor het een groter succes wordt dan zonder een pop. Het is goede manier om de mensen langer te laten blijven.