Csneakers
Image default
Meubels

Interieur in 2022: dit zijn de hipste kleuren en mogelijkheden

Heb je altijd al eens je interieur grondig willen aanpakken? Dit is dan het moment om er even tijd voor vrij te maken en na te gaan wat de mogelijkheden zijn van 2022! Alle merken van Plaisier bieden je veel mogelijkheden en zijn allemaal erg populair, daarom is het verstandig dat je hier op je gemak naar gaat kijken en ook in gaat zien wat de hipste kleuren zijn van dit nieuwe jaar!

Kleuren anno 2022 voor je interieur

Er zijn erg veel mooie trends op het gebied van interieur voor het jaar 2022 bekend gemaakt, daar leggen we je graag wat meer over uit:

–        De 70s retro, dan moet je natuurlijk denken aan de ronde vormen, vrolijke kleuren en warme kleuren. Het zou herinneringen bij je op kunnen roepen, lekker knus en gezellig maken in huis. Vroeger draaide het in deze periode allemaal om oranje, maar nu is het terra, waarom? Omdat het een zachtere oranje tint is. Materialen die je er dan bij kunt gebruiken zijn bijvoorbeeld rotan, velvet en kurk.

–        De goede jaren negentig, waar moet je dan aan denken? Neonkleuren waren toen erg hip. De focus ligt op de vrolijke kleuren en ook op traditionele vormen. Opvallende accessoires en je kunt dan lekker losgaan!

–        Een andere trend waar we toch ook echt even bij stil moeten staan is de duurzaamheid. We moeten stil staan bij de aarde en bij onszelf en dan denken we aan speciaal mycelium leer (dit is gemaakt van paddenstoelen). Ook heb je bijvoorbeeld materialen die bestaan uit gerecyclede PET-flessen. Duurzaam hout kan ook, bijvoorbeeld mangohout. Allemaal keuzes die je maakt om te zorgen voor een beter milieu en een duurzaam interieur. Je koopt dan bewust, kiest kwaliteit en duurzame materialen (bamboe en glas horen daar ook bij). Oude meubels kun je ook een tweede leven geven, maar wat nieuws kopen is ook wel eens leuk natuurlijk (wissel het daarom af). 

Bezoekje aan de woonwinkel voor inspiratie

Het bedrijf Plaisier is de moeite waard om eens te bekijken. Plaisier Interieur is groots in design en interieuradvies en daar staan ze ook om bekend. Ze hebben meer dan 120 jaar ervaring, 7000m2 aan inspiratie, ze zijn CBW erkend en geven je graag deskundig advies. Heb jij dus deskundig interieuradvies nodig? Interieurontwerpers helpen je graag met je interieur wensen waar te maken. Wij vertellen de nieuwe woontrends en alles wat erbij komt kijken! https://www.plaisierinterieur.nl/