Csneakers
Image default
Hobby en vrije tijd

Badmode trends voor 2023

Elk jaar zijn er weer nieuwe badmode trends en 2023 is geen uitzondering! Voordat de zomer weer in volle gang is, is het nu een goed moment om erachter te komen welke badmode trends er aan komen. Hierdoor kan jij alvast de mooiste badmode inslaan, zodat jij als een spetter aan het strand ligt! We vertellen je in dit artikel wat je kan verwachten van de badmode trends van 2023!

Terugkomers

Laten we het allereerst hebben over badmode dat een comeback gaat maken aankomend jaar.

Wat niemand zag aankomen voor aankomend jaar zijn de denim bikini’s en bikini high waist slipjes die in de mode komen. De trend stamt af van een casual lifestyle en de casual stijl die je op straat gewoon kan dragen. Denim speelt een grote rol in de casual levensstijl en dat is niet anders op het strand! Denim badmode wordt gemaakt van Lycra, waardoor het niet alleen duurzaam is maar ook soepel blijft op het strand. Deze kwaliteiten lijken natuurlijk sprekend op de kwaliteiten die normale denim jeans ook hebben. Met een bikini en slip van denim doe je mee aan de populairste trend van 2023.

Een andere mode trend die al jarenlang populair is, is het dragen van felle kleuren op het strand. Denk aan geel, oranje en rood in neon kleuren als voorbeeld. Hiermee kan je niet alleen meedoen met een trend maar zie je er ook enorm goed uit. Felle kleuren zorgen namelijk voor een mooi contrast met je huid, waardoor het mooi afsteekt.

De derde trend die terug komt aankomend jaar is het gebruik van schelpjes in bikini’s, slipjes en badpakken. Het gebruik van schelpen in badmode is al jarenlang populair geweest maar krijgt aankomen jaar zijn comeback. Met schelpen badmode hoor je pas echt bij het strand, omdat de schelpjes in je badmode natuurlijk ook te vinden zijn op het strand waar je ligt!

Tijdloze trends

Daarnaast zijn er een aantal tijdloze trends die we gaan zien in 2023. 

Een van deze tijdloze trends is het dragen van badmode met een dierenprint. Deze zullen zeker niet ontbreken op het strand in de zomer van 2023 en daarom is het een goed idee om ook dierenprint badmode aan te schaffen voor jouw eindeloze zomer. Vooral de combinatie van een dierenprint met een bloemen of blad print zal vaker gezien worden op het strand. Dit zorgt namelijk voor een beeld waarop het lijkt alsof je regelrecht uit de jungle komt. Een aantal populaire dierenprints zijn: de luipaard print, de jaguar print, de tijger print, de zebra print en de slangenprint. Wees ook niet bang om badmode zoals een luipaard print bandeau bikini te combineren met een zebra print bikini high waist slipje. Hiermee val je extra op op het strand en kan je een echte trendsetter zijn.

Wat misschien wel de beste tijdloze trend is van 2023 is het gebruik van zwarte badmode. Zwart als kleur kleed goed af en is daarom altijd populair geweest in welk deel van de mode industrie dan ook. Haal daarom weer al je zwarte badmode uit de kast om ermee te pronken op het strand!