Csneakers
Image default
Hobby en vrije tijd

Evenementen in het vogelpark: een perfect dagje weg met kinderen

Vogelpark Avifauna is een erg leuk park voor een dagje weg met kinderen of met het gezin. Thuis van vele vogelsoorten en een plek om te ontdekken. Samen leer je bijzondere dieren kennen terwijl je door het groene park wandelt. Ook zelf vogels voeren, spelen in de speeltuin en lekker eten kunnen een onderdeel zijn van het uitje. Daarnaast zijn er in Vogelpark Avifauna regelmatig speciale evenementen om te bezoeken tijdens een dagje weg met het gezin. Leuk als het thema iets is wat jullie aanspreekt of als jullie het park al goed kennen en eens op een ongewoon moment langs willen komen. Zo gebeurt er altijd wat in het park.

Speciale momenten in het park

In Vogelpark Avifauna staat er altijd wel iets op de agenda wat gaat gebeuren in het park. Bijvoorbeeld op dagen dat er wereldwijd speciale aandacht is voor een bepaalde diersoort. Op Gierendag bijvoorbeeld valt er deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten die ik het teken staan van de indrukwekkende Gier. Op Rode Pandadag kom je meer te weten over een van de enkele soorten dieren in Vogelpark Avifauna die geen vleugels hebben. Maar Vogelpark Avifauna doet ook mee met andere thema’s, zoals de Open Monumentendag in Alpen aan de Rijn. Speciale evenementen maken een dagje weg met het gezin nóg leerzamer of boeiender. En voor wie lid wordt, bijvoorbeeld als gezin, vinden er extra activiteiten plaats.

Feest in het restaurant

Avifauna heeft een prettig restaurant waar heerlijk à la carte gegeten kan worden voor ontbijt, lunch of diner. Maar ook hier vinden regelmatig gezellige momenten plaats. Zo kun je een dinershow bijwonen of genieten van live muziek. Ook tijdens verschillende feestdagen wordt er een schepje bovenop gedaan in het restaurant. Jullie dagje weg met het gezin en kinderen sluiten jullie of met lekker eten en entertainment door live cooking. Je ziet voor je neus hoe dat heerlijke buffet door de koks bij elkaar wordt getoverd.