Csneakers
Mode en Kleding

De beste plek voor stoffen

Aan de slag met verschillende soorten stof is leuk om te doen. Je kunt je eigen creaties maken, zoals het maken van kussenslopen en het opnieuw bekleden van meubelen.

Dé stoffenmarkt van Nederland, België en Duitsland

Stoffencircus is een stoffenmarkt die door heel Nederland, België en Duitsland trekt om jou te voorzien van de mooiste stoffen. Het aanbod bestaat uit ruim 100 kramen met allerlei verschillende stoffen. Van heel goedkoop tot zeer exclusief. Hier vind je de stof waar jij naar op zoek bent.

Het aanbod stoffen

De stoffenmarkt biedt je verschillende soorten stoffen. Er zijn modestoffen die speciaal zijn gemaakt om te dienen als kledingstof, maar ook stoffen die goed zijn om meubilair opnieuw mee te bekleden. Echter, is er niet alleen stof te verkrijgen op de stoffenmarkt. Ook kun je fournituren krijgen. Dit zijn kleine accessoires die je gebruikt bij het naai proces. Denk hierbij aan ritsen, knopen, garen en elastiek. Ben je niet zo creatief, maar wil je het wel graag proberen om met stof te werken of heb je nieuwe inspiratie nodig. De stoffenmarkt heeft ook speciale naaipatronen of laat je eigen werkbeschrijving maken van jouw stoffen project. Benieuwd wanneer de stoffenmarkt bij jou in de buurt is? Bekijk de online agenda van Stoffencircus voor meer informatie.