Csneakers
Dienstverlening

Een camera inspectie is een goede oplossing bij lekkage

Wanneer u een lekkage in de waterleiding heeft, is dit erg vervelend. U wilt er dan ook zo snel mogelijk vanaf. Het begint bij een goed onderzoek naar de locatie van de lekkage. Van Vught Rioleringen heeft hier een goede oplossing voor. Zij hebben een professionele camera voor de inspectie van de locatie van de lekkage. Om de lekkage vervolgens daadwerkelijk op te lossen, is de zogenaamde inspectiebus van alle gemakken voorzien. Hierin zijn alle attributen aanwezig om het lek te dichten. Zo bent u snel van alle ongemakken af en komen de problemen niet meer terug.

Dé partner voor de horeca

Niet alleen particulieren en verschillende soorten bedrijven is Van Vught Rioleringen graag van dienst. Deze specialist is ook de perfecte partner voor de horeca. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het legen en reinigen van uw vetafscheider. Dit gebeurt op een professionele manier en volgens de voorschriften

Bij Van Vught Riolering kunt u een onderhoudscontract afsluiten zodat u direct van alle problemen verlost bent u zich nergens meer ongerust over hoeft te maken., dan hoeft u zich nergens meer ongerust over te maken. Op het afgesproken tijdstip komt een van onze medewerkers bij u langs om uw vetafscheider te legen en te reinigen. Zo weet u zeker dat het legen en reinigen van uw vetafscheider altijd op tijd gebeurt.

Voor al uw rioleringswerkzaamheden

Uiteraard kunt u Van Vught Rioleringen ook inschakelen voor alle gangbare rioleringswerkzaamheden, zoals het ontstoppen van rioleringen, gootstenen en toiletten. Ook wanneer u tijdens een verbouwing of kluswerkzaamheden wilt weten waar de leidingen in uw nieuwe huis precies lopen, dan kunt u Van Vught rioleringen inschakelen. Hiermee voorkomt u ongelukken tijdens het klussen. Of u nu een camera inspectie wilt laten uitvoeren om een lekkage op te sporen, uw vetafscheider wilt laten legen en reinigen of dat u rioleringswerkzaamheden wilt laten uitvoeren, bij Van Vught Rioleringen is het allemaal mogelijk.