Csneakers
Groothandel

Altijd veilig klussen met Timberland en Puma werkschoenen

Veel uitdagende karweien kunnen risico’s met zich meebrengen. Het dragen van stevige en goed beschermende veiligheidsschoenen van kwaliteit is hierbij cruciaal. Met Timberland en Puma werkschoenen van Mallegrom Veiligheidsschoenen kunt u erop rekenen dat u beschermd bent tegen vervelende situaties. De kans dat zwaar materiaal u bijvoorbeeld kan bezeren, of dat u letsel oploopt door bijvoorbeeld stoten of klemzitten, wordt door de stevigheid van deze schoenen aanzienlijk kleiner. Daarom zijn Timberland en Puma werkschoenen geschikt voor ieder denkbaar beroep.

Ontdek de zeer gunstige kenmerken van Timberland en Puma werkschoenen

Een ongeluk gebeurt altijd onverwachts en dan kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Bij veel verschillende beroepen zijn ze zelfs verplicht en dan is het verstandig om over duurzame kwaliteitsschoenen te beschikken. Met Puma en Timberland werkschoenen heeft u altijd de betrouwbare én langdurige bescherming die u tijdens risicovolle werkzaamheden nodig heeft. Bovendien profiteert u nog van veel meer voordelen:

  • Het antislipprofiel zorgt ervoor dat u stabiel uw werk uitvoert
  • De schoenen zijn 100% waterbestendig
  • Met de ESD-bescherming vormen elektrische schokken een veel kleiner risico
  • Door de stalen neuzen zijn uw voeten extra bestand tegen een zware impact.
  • De verschillende typen antiperforatie tussenzolen bieden bescherming tegen scherpe voorwerpen aan de onderkant

De juiste schoenen eenvoudig en snel in huis

Werkschoenen van Timberland en Puma bieden bij zowat ieder beroep een zekere bescherming, maar ook thuis zijn deze schoenen ideaal om mee te klussen. Mallegrom Veiligheidsschoenen heeft werkschoenen van verschillende maten en met alle typen veiligheidsnormen in het assortiment. U vindt dus gemakkelijk de schoenen die u zoekt om uw klus perfect en vooral veilig te kunnen uitvoeren. In de webshop selecteert u de omgeving waarin u de schoenen nodig heeft, bijvoorbeeld de bouw of de industriële sector. Ook zijn alle merken, maten en normen overzichtelijk ingedeeld. Bestel op de website en u heeft deze al snel in huis. Met deskundig advies en de mogelijkheid om eenvoudig te retourneren is Mallegrom Veiligheidsschoenen de beste plek voor iedere klus!