Een watermatras is een boost voor uw nachtrust

Slapen op een watermatras heeft veel gezondsheidsvoordelen. Een watermatras vormt zich naar uw lichaam, zodat uw spieren en ruggenwervel optimaal ondersteund worden. Bovendien is het goed voor uw bloedsomloop en heeft u door de gelijkmatig verdeelde druk minder neiging tot draaien. Hierdoor staat u ’s morgens fris en uitgerust op en kunt u vol energie de dag beginnen.

Een watermatras van eigen bodem

Bij de HDW Shop kunt u kwaliteit en service van de bovenste plank verwachten. HDW staat voor ‘Het Dolfing Waterbed’, een huismerk dat inmiddels een complete serie watermatrassen heeft ontwikkeld, die volkomen op uw wensen af te stemmen zijn. Uw matras wordt van begin tot eind in Nederland gemaakt en is van ongekend goede kwaliteit. Bestellen via de webshop gaat snel en gemakkelijk. Uw watermatras wordt door professionele vakmensen geleverd en geplaatst. Ook voor het onderhoud van uw matras kunt u terecht bij de HDW Shop. In de showroom in Druten ontvangen de medewerkers u graag om samen met u het perfecte watermatras samen te stellen.

Speciaal voor u

De HDW Shop biedt u keuze uit vijf modellen watermatrassen. Deze zijn leverbaar in zes breedtes en drie lengtes. Het type matras dat u kiest, hangt af van uw persoonlijke wensen. Er zijn matrassen die uit een compartiment bestaan en als voordeel hebben dat ze maar een verwarmingselement nodig hebben. Deze matrassen hebben dan ook geen naad in het midden. Als u en uw partner verschillen in gewicht en slaapritme, is een matras met twee waterkernen aan te raden. Groot voordeel bij dit watermatras is dat de temperatuur in de twee waterkernen afzonderlijk te regelen is.

Een hardside of softside watermatras?

Kiest u voor een klassiek waterbed, dan is er het hardside watermatras. Dit ligt in een harde ombouw, die optimale steun aan het matras biedt. Een softside watermatras heeft een zachte, flexibele rand, die gemaakt is van isolerend materiaal. Deze matras heeft minder water nodig, omdat hij vanwege de flexibiliteit gemakkelijker in de breedte uitzet. Bovendien verbruikt dit matras, door de goede isolatie, veel minder energie. De stabiliteit is bij alle matrassen geheel naar wens af te stemmen. Zo krijgt u altijd een matras waarop u heerlijk slaapt.

https://www.hdwshop.nl