Csneakers
Image default
Particuliere dienstverlening

Een ruim aanbod aan huizen bij deze makelaar in Hilversum

Bent u op zoek naar een woning in Hilversum, dan gaat de zoektocht sneller met behulp van een makelaar uit Hilversum. Een makelaar die de omgeving goed kent en u alles kan vertellen wat van belang is bij de aankoop van een woning. Welke wijken in Hilversum passen het beste bij uw woonwensen? Aan welke prijs moet u denken om een woning te kunnen kopen die bij uw wensen past? Hoe ontwikkelt de huizenmarkt in Hilversum en omgeving zich de afgelopen tijd? Een toonaangevende makelaar uit Hilversum die u hier alles over kan vertellen is Dorenbosch|Rasch Makelaars.

De woning van uw wensen sneller gevonden met goede hulp

Als u zelf op zoek bent naar een nieuwe woning, is het soms lastig te beoordelen welke woningen aan uw wensen voldoen. Met de uitgebreide aankoopbegeleiding van Dorenbosch|Rasch Makelaars heeft u hier geen last meer van. Samen met de makelaars stelt u een zoekprofiel op, op basis van uw woonwensen. Per e-mail krijgt u dagelijks een bericht met de huizen die voldoen aan uw wensen. De makelaardij zoekt actief met u mee en daarbij kan u natuurlijk zelf ook rond kijken. Is er een woning die uw interesse wekt? Dan kunnen de makelaars voor u nagaan of deze woning ook daadwerkelijk bij uw wensen aansluit. Ook kunnen zij voor u de onderhandelingen starten en het aankoopproces tot en met het tekenen van de koopakte begeleiden.

Altijd een vertrouwd gezicht

Met een klein team van twee makelaars en enkele secretaresses weet u altijd wie u voor u heeft. Alle klanten ervaren telkens weer de persoonlijke service van dit klantgerichte team. Daarbij weet u door de jarenlange ervaring van deze makelaars uit Hilversum zeker dat u een advies op maat krijgt. Bent u op zoek naar een andere dienst, zoals het verkopen van uw woning of het (ver)huren van een woning, dan kunt u ook hiervoor deze makelaar inschakelen.