Csneakers
Image default
Electronica en Computers

Let op deze eisen voor PCB service als groter bedrijf

Het kan zijn dat je voor je bedrijf een volledige en hoogwaardige PCB service wil inschakelen. De reden hiervan kan heel wisselend zijn. Maar in ieder geval kan er een last uit handen worden genomen. Kennis en ervaring kunnen toe worden gepast op het ontwerp, maar ook op het produceren van PCB’s. De behoeften van de klanten staan altijd centraal. PCB service voor grotere bedrijven kan op korte termijn plaatsvinden. Het enige wat jij hoeft te doen is contact op te nemen en dan zal er al snel helder worden wat zij voor jou kunnen betekenen. Misschien ben je wel op zoek naar een advies op maat en dan voeren zij het uit, een win-win situatie, in jouw voordeel uiteraard!

Printplaat laten maken         

Het kan zijn dat je een printplaat wil laten maken. De productielijnen voor het produceren van printplaten, ook wel PCB’s genoemd, zijn te vinden in Amersfoort. Er kan dan gedacht worden aan kleine series of grote series, maar ook regelmatig repeterende series of een projectmatige productie. Voor iedere aanvraag is er een passende oplossing. Het is fijn om dat te weten, dan is geen enkele vraag te gek. Maatwerk dat is hetgeen waar dat het om draait en oplossingsgericht werken natuurlijk ook!

PCB in Nederland, voordelen

Als je een eigen PCB wil laten maken dan kan dat gelukkig ook dichtbij huis! Je kunt rekenen op goede service en kwaliteit. Doordat de experts altijd voor je klaarstaan en met je meedenken heb jij garantie op een goede PCB. Er zijn ook engineers werkzaam die zelf nauwgezette printplaten ontwerpen en dat kan geheel aan de hand van de wensen van de klant, maar ook aan de eisen en producten die de klant wil.

Meer weten?

Weet je al wat er voor opties zijn met een PCB en wat de voordelen kunnen zijn voor jouw bedrijf als je het op maat laat maken? Dan is het verstandig om na te gaan wat de kosten zijn en daarvoor kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. De website van Confed gaat je al snel duidelijkheid geven over wat er kan, en alle vragen worden ook snel beantwoord. Steeds meer bedrijven kiezen voor een eigen PCB laten maken omdat zij het gemak al hebben mogen ervaren.       

https://www.confed.eu/