Csneakers
Image default
Electronica en Computers

Een elektromotor opnieuw wikkelen draagt bij aan de efficiëntie

Door middel van magnetisme wordt elektrische energie omgezet in mechanische energie met een elektromotor. Deze energie ontstaat omdat er spanning op de koperen wikkelingen komt te staan. Dit zorgt voor een magnetisch veld omdat de wikkelingen in de stator om de beurt magnetisch worden. De omzetting van elektrische energie ontstaat doordat het magnetisme de rotor een kant optrekt. Het opnieuw wikkelen van de elektromotor is daarom met regelmaat ontzettend belangrijk. Het zorgt er natuurlijk voor dat uw elektromotor perfect blijft werken.

Bespaar kosten met het vervangen van uw elektromotor

Het is natuurlijk niet zo gek dat na veelvuldig gebruik, de wikkeling van de elektromotor aan vervanging toe is. Als dit moment daar is, staat u voor een belangrijke keuze. U kunt er natuurlijk voor kiezen een volledig nieuwe elektromotor aan te schaffen. U weet in dit geval zeker dat alles goed werkt. Echter kost deze oplossing ontzettend veel geld en is er ook een mogelijkheid om veel kosten te besparen en niet in te leveren op de goede werking van een elektromotor. ACE Wikkeltechniek is een specialist die u graag laat zien hoe het ook anders kan. Door de elektromotor opnieuw te wikkelen, kiest u voor een snelle en accurate oplossing. Hierbij wordt natuurlijk goed opgelet of de generator, pomp, reductor, speciale aandrijving en ventilator ook goed blijven werken. Het is ook mogelijk om de elektromotor opnieuw te wikkelen zodat deze geschikt is voor een andere voedingsspanning.

Profiteer van de uitgebreide expertise

Zoals u heeft gemerkt, zijn de mogelijkheden voor het goed laten werken van uw elektromotor ontzettend groot. Voor welke mogelijkheid u ook kiest, ACE Wikkeltechniek heeft veel ervaring op dit gebied en geeft altijd een passende oplossing. De uitgebreide expertise met het opnieuw wikkelen van elektromotoren en andere handelingen binnen elektromechanica zorgt ervoor dat alles in een mum van tijd weer werkt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op de website.

https://www.acewikkeltechniek.nl