Csneakers
Image default
Onderwijs

Leuk en leerzaam oefenmateriaal voor spelling bestellen

Wil jij oefenmateriaal voor spelling bestellen voor kinderen op de basisschool? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt verschillende lesboekjes op het gebied van taal en andere vakken voor zowel de onderbouw als de bovenbouw. Door oefenmateriaal voor spelling en taal te bestellen bij deze uitgeverij, maken kinderen spelenderwijs kennis met de letters aan de hand van afbeeldingen, puzzels en kaarten. De kinderen in de bovenbouw kunnen zich ontwikkelen op het gebied van spelling door taalraadsels op te lossen. Ontdek het assortiment van deze educatieve uitgever.

Laat kinderen zelfstandig kennis maken met taal

Werkboekjes of ander oefenmateriaal voor spelling kun je eenvoudig online bestellen bij deze expert op het gebied van leermiddelen voor (jonge) kinderen. Kinderen maken dankzij het les- en leermateriaal van deze uitgeverij op een zelfstandige manier kennis met taal, spelling en woordenschat. In het assortiment kun je het geschikte oefenmateriaal voor spelling of andere vakgebieden bestellen voor kinderen van elk niveau. Per lesboekje kun je in de webshop van deze gespecialiseerde uitgever ook een aantal pagina’s inzien, zodat je zeker weet dat het lesmateriaal goed past bij jouw doel.

Probeer een proefpakket

Wil je zeker weten dat je het juiste werkboekje voor spellingof andere vakgebieden gaat bestellen? Probeer dan eerst het proefpakket van het aanbod van deze educatieve uitgeverij. Dit is mogelijk bij iedere titel. In zo’n proefpakket vind je alle delen van één serie, soms aangevuld met extra delen van andere series. Mocht het leermateriaal niet voldoen aan jouw verwachtingen, dan kun je dit pakket retourneren binnen acht dagen.

Neem contact op met deze educatieve uitgeverij

Leuk en leerzaam oefenmateriaal voor taal, spelling en woordenschat kun je bij deze uitgeverij eenvoudig online bestellen. Deze specialist biedt een uitgebreid assortiment les- en leermateriaal voor ieder niveau op de basisschool en in meerdere vakgebieden. Zo vind jij precies wat je zoekt voor jouw klas. Heb je een vraag of wil je meer weten over het aanbod? Via de website kunt u direct contact opnemen met deze expert op het gebied van basisschooloefenmateriaal.

https://www.kinheim.com/