Csneakers
Image default
Bedrijven

De beste merken voor kinderpyjama’s

Jouw kind is waarschijnlijk het belangrijkste in je leven. Je wilt dan natuurlijk ook dat zij vrolijk zijn, en goed presteren op school. Erg belangrijk dus dat ze ook goed slapen. Wanneer kinderen slecht slapen presteren ze slechter en hebben ze minder energie om te spelen en te genieten van het leven. Je wilt dus dat dat ze zo lekker mogelijk slapen, en daarvoor hebben ze de juiste kinderpyjama nodig. Maar wat zijn nou de beste pyjama’s voor jouw kind? 

Petit Bateau 

Dit Franse merk is al meer dan 100 jaar expert op het gebied van kinderpyjama’s. Je vindt bij Petit Bateau dan ook een uitgebreid assortiment aan kinderpyjama’s voor zowel jongens als voor meisjes. Petit Bateau heeft enorm veel keuze. Zo hebben ze alles: van lieflijke japonnetjes tot stoere setjes voor jongens. Wat je ook zoekt, bij Petit Bateau zit er voor elk kind een mooie pyjamatussen. De pyjama’s van Petit Bateau zijn wel aan de prijzige kant. Dit is echter geheel terecht als je kijkt naar de kwaliteit die die bedrijf levert. Niet alleen zijn de pyjama’s heerlijk zacht en ontzettend mooi, ze blijven dit ook voor zeer lange tijd, zelfs bij hardnekkig gebruik. Het iets hogere prijskaartje zijn ze zeker waard. 

Feetje 

Ben je opzoek naar optimaal slaapcomfort voor jouw kinderen? Dan zijn de Feetje wafel pyjama’s iets voor jou. Ook Feetje produceert vanaf volgend jaar alweer 100 jaar textiel. Al deze ervaring komt terug in de stoffen die zij gebruiken voor de Feetje wafel pyjama’s. De stoffen van deze pyjama’s is heerlijk zacht en houdt jouw kind lekker warm in de koude maanden. Maar niet alleen jouw kinderen kunnen genieten van deze heerlijke slaapcomfort. Feetje is namelijk onlangs ook met een collectie voor volwassenen gekomen. Zo kunnen ook de papa’s en mama’s ervaren hoe t is om in deze heerlijk zachte pyjama’s te slapen. 

Charlie Choe 

Charlie Choe kinderpyjama’s zijn iets betaalbaarder dan die van Petit Bateau, maar leveren weinig in als het gaat om kwaliteit. Ook een Charlie Choe kinderpyjamais heerlijk zacht. Ook hebben ze een zeer uitgebreid assortiment jongens en meisjes pyjama’s in vele verschillende soorten kleuren, en maten. Zo zit er voor elk kind en elke tijd van het jaar een goede pyjama tussen. Ook de ouders kunnen terecht bij Charlie Choe voor een pyjama van uitstekende kwalitiet.