Csneakers
Image default
Aanbiedingen

Met RVS watersnijden kiest u voor een bewuste manier van bewerking

Als u voor uw productieproces, of bij reparaties, RVS gebruikt dan komt het waarschijnlijk regelmatig voor dat het materiaal moet worden bewerkt. U kunt daarbij kiezen voor RVS watersnijden. Dit is een techniek waarbij het roestvrijstaal wordt gesneden met behulp van een zeer krachtige waterstraal. Het voordeel van deze methode is dat er zeer nauwkeurig kan worden gewerkt. Een snijvlak kan tot op 0,1 mm nauwkeurig worden gesneden. Doordat er sprake is van een zeer scherp snijvlak hoeft er vrijwel nooit te worden na bewerkt. Bij Lave Snijtechniek uit Waalre in Noord-Brabant hebben ze met deze techniek ruime ervaring.

Een milieuvriendelijke manier van bewerken

Als u kiest voor watersnijden van RVS kiest u voor een milieuvriendelijke manier van bewerken van het materiaal. In tegenstelling tot bijvoorbeeld snijden met laser of een andere conventionele methode, komen er bij RVS watersnijden geen giftige dampen vrij. Het bewerken van het RVS kan dus altijd onder veilige omstandigheden plaatsvinden. Er wordt gesneden met een zeer krachtige waterstraal die het materiaal precies op de door de klant gewenste plek snijdt. Bijkomend voordeel is ook dat er zonder problemen kan worden gewerkt in de nabijheid van brandbare stoffen, zoals bijvoorbeeld de brandstoftank van een auto of machine.

Watersnijden laat u natuurlijk doen door de professional

Wilt u RVS laten watersnijden dan kunt u daarvoor prima terecht bij Lave Snijtechniek uit Waalre, in Noord-Brabant. Zij kunnen u professioneel adviseren over de beste techniek om het door u aangeboden materiaal te bewerken. Watersnijden is niet alleen geschikt voor RVS, maar kan ook worden toegepast op onder andere hout, staal en glas. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van deze techniek RVS materialen te graveren en op die manier te voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam of een registratienummer. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave voor uw opdracht kunt u terecht op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens.

https://lavesnijtechniek.nl/

Gerelateerde artikelen

Een veilige speeltuin kopen doet u bij deze specialist

Waarom slaap oordopjes een goed idee zijn

Financieel medewerker (part-time)