Csneakers
Image default
Management

Unsw agsm

De AGSM Master of Business Administration (MBA) is een voltijdse versnelde opleiding die is ontworpen om studenten voor te bereiden op algemeen management en leidinggevende functies in het bedrijfsleven, bij de overheid of in non-profitorganisaties. Je wordt ondergedompeld in actieve leerervaringen en blootgesteld aan de praktische hulpmiddelen en vaardigheden die nodig zijn om te floreren in je professionele inspanningen. De AGSM MBA combineert traditioneel klassikaal onderwijs met casestudy’s en teamwerk om de volgende generatie leiders te ontwikkelen.  

 

Ontworpen om studenten voor te bereiden op algemeen management en uitvoerende leidinggevende functies in het bedrijfsleven, de overheid, of non-profit organisaties. De AGSM MBA wordt onderwezen door vooraanstaande academici en Executives-in-Residence van gerenommeerde bedrijven en overheidsbedrijven. 

 

U leert van een internationaal erkende faculteit met ervaring in het bedrijfsleven, verwerft managementinzichten van huidige bedrijfsleiders en profiteert van de kennis van uw medestudenten, van wie velen voor wereldwijde organisaties hebben gewerkt. De kleine cohortgrootte, het voltijdse schema en het meeslepende onderwijsmodel zorgen ervoor dat u een sterk netwerk van peers ontwikkelt dat uw MBA-programmacollega’s en meer dan 17.000 AGSM-alumni wereldwijd omvat.

 

AGSM’s MBA-programma is gerangschikt 1e in Australië en 79e in de wereld volgens de Financial Times 2021 Global MBA Rankings. Ons programma is ook gerangschikt 35e in de wereld volgens de QS 2022 Global MBA Rankings, en we presteerden buitengewoon goed op het gebied van Thought Leadership (verschijnen in de top 7% wereldwijd), en Diversiteit (verschijnen in de top 5% wereldwijd). 

 

Gedeeltelijke en volledig gefinancierde MBA-beurzen en verblijfsbeurzen beschikbaar. 

Voltooi de versnelde Full-Time MBA in slechts 12 maanden. 

Krijg toegang tot internationale studiemogelijkheden via onze partnerschappen met enkele van ’s werelds meest prestigieuze scholen. 

Plan je carrièrewending met ons toegewijde Careers-team. 

Krijg les van internationaal erkende academici en industrieleiders uit de bedrijfs-, overheids- en for-purpose-sector.  

Ontworpen om kritisch denken, uitzonderlijke kennis, communicatievaardigheden en cultureel bewustzijn te voeden. 

Geherdefinieerd om hedendaagse basis- en keuzevakken te omvatten die zich richten op strategie, financiën en marketing, innovatie, ondernemerschap, digitale transformatie, technologie en sociale impact. 

Om een online brochure te ontvangen, bezoek de AGSM MBA-informatiepagina of neem contact op met ons toelatingsteam via admissions@agsm.edu.au

 

Wie zou deze MBA moeten kiezen?

Als u uw carrièremogelijkheden wilt verbeteren, in een nieuwe industrie wilt stappen of uw eigen bedrijf wilt starten, biedt de AGSM MBA u de opleiding, ervaring en netwerken die u nodig hebt om te slagen in de versnelde wereld van vandaag.

 

Waarom deze graad aan UNSW studeren?

Uw verbinding met AGSM biedt toegang tot een krachtig en invloedrijk nationaal en internationaal alumni-netwerk dat u gedurende uw hele carrière van dienst zal zijn.

 

Ons toegewijde Career Development Centre ondersteunt je doelen door middel van persoonlijke ondersteuning, toegang tot tal van digitale tools, en frequente verbindingen met het bedrijfsleven.

 

Als je je MBA bij AGSM hebt afgerond, kom je als enige in aanmerking om je aan te melden voor de Master of Advanced Management (YALE MAM) van de Yale School of Management. Een goede GMAT score is vereist. Indien succesvol, zal de student een 9 maanden durende, full-time residentiële aanbieding vanaf augustus aan Yale voltooien na het voltooien van het MBA-programma bij AGSM, en afstuderen met zowel de Yale MAM als de AGSM MBA. 


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/