Csneakers
Huishoudelijk

Vind binnen no time de wasmachine die u wilt kopen

Een wasmachine kopen. Het klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is. Daarom heeft Elektro Lommelen een eenvoudige zoektool geïntroduceerd zodat u binnen een mum van tijd de juiste wasmachine heeft gevonden die u wilt kopen. Zo filtert u de zoekresultaten eenvoudig op merk, type, zwiersnelheid, trommelinhoud en energieklasse. Twijfelt u nog tussen twee verschillende wasmachines of bent u benieuwd naar de verschillen tussen twee of meerdere wasmachines? Maak dan gebruik van de vergelijkingstool. Het kopen van een wasmachine is nog nooit zo eenvoudig geweest. Ook een inductie kookplaat nodig? Elektro Lommelen heeft het allemaal.

Groot assortiment aan kookplaten

Een kookplaat mag natuurlijk niet in uw keuken ontbreken. Kiest u voor een elektrische kookplaat, op gas of inductie? U vindt een groot assortiment aan kookplaten bij Elektro Lommelen. Ook de keuze uit merken is reuze. Kiest u voor een inductie kookplaat van grote merken? Dan weet u zeker dat u jarenlang kookplezier beleeft. Waarom kiezen steeds meer mensen voor een inductie kookplaat? Dat komt door de onderhoudsvriendelijkheid, het snelle verwarmen en koelen en het gericht verwarmen van een oppervlak. Houd er wel rekening mee dat u speciale pannen dient aan te schaffen voor een inductie kookplaat. Ook de pannen vindt u in het ruime assortiment van deze specialist.

Profiteer van een snelle levering door Nederland en België

Heeft u in het grote assortiment aan wasmachines de wasmachine gevonden die u wilt kopen? Plaats uw bestelling eenvoudig en reken veilig af. Dan zorgt Elektro Lommelen dat u snel gebruikt kunt maken van de nieuwe toestellen. Voor een klein extra bedrag kunnen de vakmannen uw nieuwe wasmachine correct op de gewenste plek installeren. Uiteraard geldt dat ook wanneer u bijvoorbeeld een inductie kookplaat wilt kopen. Uw oude toestel meegeven aan Elektro Lommelen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Oftewel, kies voor de uitgebreide service van deze specialist en laat u volledig ontzorgen.