Csneakers
Image default
Relatie

Voordelig een scheiding aanvragen

Een scheiding aanvragen is een hele stap. Het is mogelijk om makkelijk en voordelig een scheiding aan te vragen via De Echtscheidingswinkel. Dit bedrijf helpt u bij het aanvragen van een scheiding en verteld u alles wat u moet weten voordat u een scheiding aanvraagt. Daarnaast helpen ze u door het hele proces heen.

Snel en eenvoudig een scheiding aanvragen

Het aanvragen van een scheiding is een heel proces. De experts helpen u hier graag bij, zij helpen u door het de hele aanvraag en het proces daarna heen. De expert onderzoekt beide kanten van het verhaal. Daarna wordt er besproken wat van beide kanten de beste oplossing is. Hier wordt een middenweg in gevonden zodat beide partijen tevreden zijn. Daarna wordt dit in de rechtbank afgehandeld. Waarna u uw scheiding door kunt geven aan de gemeente. Er wordt ook gekeken wie van de partners recht heeft op kinderalimentatie. Het is namelijk nooit de bedoeling dat de kinderen de dupe zijn van een scheiding. Hiervoor is kinderalimentatie het leven in geroepen. Een ouder kan zo goed voor de kinderen zorgen. Het proces van een scheiding wordt met u en uw ex-partner besproken, daarna wordt er gekeken naar de beste middenweg zodat beide partijen tevreden zijn en zich kunnen houden aan de regelingen. Wilt u hulp krijgen bij het aanvragen van een scheiding? En wilt u weten of u recht heeft op kinderalimentatie? Vraag dan nu een afspraak aan met een van de experts en kom erachter wat ze voor u kunnen betekenen.

Plan een afspraak in

Zoekt u hulp bij het aanvragen van een scheiding? Neem dan nu contact op met De Echtscheidingswinkel en plan een afspraak met een van de experts in. De experts bespreken het proces van het aanvragen van een scheiding samen met u. Daarnaast bespreken ze met u of u kinderalimentatie ontvangt of niet.